Ερωτική Σελήνη 25-10-2017

Μια γενναία επιρροή με πολύ παρορμητική διάθεση, αλλά και έντονη ανάγκη να εκφράσουμε το Εγώ μας, έρχεται από την Σελήνη στον Αιγόκερω. Όπως πάντα όταν η Σελήνη είναι στο βασίλειο των φιλοδοξιών, τον Αιγόκερω, ευνοούνται οι σχέσεις μέσα από τον όποιο εργασιακό χώρο, αλλά κάντε προσεκτικές κινήσεις γιατί το τετράγωνό της με τον Άρη από τον Ζυγό υπόσχεται ανατροπές και αναφλέξεις!
Είστε πρόθυμοι σήμερα να συμμετάσχετε σε κινήσεις που απαιτούν κίνδυνο ή μεγάλη σωματική προσπάθεια. Θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους και να διοικείτε οποιαδήποτε ομάδα. Οπότε, θα υπάρξουν αρκετές αψιμαχίες, ειδικά σε ομάδες μικτών φύλων που μοιράζονται ένα φιλόδοξο σπορ ή χόμπι.

Προσέξτε τις οικογενειακές σχέσεις, γιατί θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τη μητέρα σας που θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις ή μάχες. Πρέπει να αποφύγετε συγκρίσεις και ανταγωνισμό οποιουδήποτε είδους με τη μανούλα  ή να απαντήσετε από την πλευρά σας στις προκλήσεις της. Η αίσθηση της εξουσίας που κυκλοφορεί στον αέρα δεν θα σας επιτρέψει να παραμείνετε στον ίδιο χώρο χωρίς να τσακώνεστε. Πρέπει να επικρατήσει οικιακή ειρήνη πάση θυσία!

Η έκφραση των συναισθημάτων σας μπορεί να είναι κάπως απότομη και είναι απαραίτητο να επιστρατεύσετε την ευγένεια, την υπομονή και την διπλωματία. Η ειλικρίνειά σας μπορεί να σας βλάψει, γιατί το τετράγωνο Σελήνης - Άρη μπορεί να δημιουργήσει αντιξοότητες και εχθρότητες.

Αλλά δεν μένουμε απαρηγόρητοι, μην φοβάστε. Η Σελήνη κάνει ένα πολύ ερωτικό εξάγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Κάτω από την επιρροή του θα είστε πιο χαρούμενοι, αισιόδοξοι, ερωτικοί και περίεργοι. Θα υπάρχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και θα είστε θετικοί σε κάθε περίπτωση. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τη ζωή με χαρά και δεν αφήνετε τα προβλήματα να σας νικήσουν, ούτε σε προσωπικό ούτε σε γενικότερο επίπεδο.

Πιθανώς ερωτικά να είστε υπερβολικά αισιόδοξοι και να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες που αργότερα γίνονται επιπλοκές. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει μια πινελιά της τύχης που εξασφαλίζει την επιτυχία στον ερωτικό τομέα. Με την βοήθεια του Δία γίνεται πραγματικότητα στον έρωτα η φράση που λέει ότι η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.