Αστρολογικό Δελτίο 25-10-2017

Ρεαλισμός και αποτελεσματική εργατικότητα σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και είναι τώρα έτοιμη να μας προσφέρει την κατάλληλη δύναμη για να ασχοληθούμε πολύ σοβαρά με τους υψηλότερους στόχους μας σε ό,τι αφορά ζητήματα καριέρας ή τον οικονομικό τομέα. Είναι επίσης πολύ καλή στιγμή για να επιλύσουμε προβλήματα μέσα στις κοινωνικές μας σχέσεις και έτσι να έρθουμε ξανά πιο κοντά με αγαπημένα μας πρόσωπα . Προσοχή όμως, καθώς η ημέρα μπορεί να μας παρακινήσει να αφιερώσουμε τόση ενέργεια και χρόνο στις προσωπικές μας εργασίες, που τελικά το βράδυ να καταλήξουμε αρκετά κουρασμένοι και αγχωμένοι, ας βρούμε λοιπόν ισορροπίες.
Με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη θα χρειαστεί να προσέξουμε, καθώς πρόκειται να υπάρξουν πολύ μεγάλες εντάσεις, ξεφεύγουμε από τα όρια και χρειάζεται να δείξουμε ωριμότητα ώστε να μην κάνουμε κάτι που θα μετανιώσουμε.
Με το εξάγωνο Ηλίου-Σελήνης ευνοούνται συναντήσεις με πρόσωπα κύρους που μπορούν να στηρίξουν τους επαγγελματικούς ή οικονομικούς μας στόχους, ενώ με το εξάγωνο Σελήνης-Δία θα γίνουμε υποστηρικτικοί προς τους κοντινούς μας ανθρώπους.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας. Οι Κριοί να ζυγίσετε τις κινήσεις σας. Οι Ζυγοί να είσαστε πιο προσεκτικοί απέναντι σε συναντήσεις με τρίτους. Οι Καρκίνοι είστε εργατικοί. Οι Αιγόκεροι πρόκειται να βάλετε τα θεμέλια για τα; Μελλοντικά σας σχέδια . Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς θα παίξετε σημαντικό ρόλο σε ζητήματα τρίτων. Οι Δίδυμοι είσαστε πρακτικοί. Οι Τοξότες θα συμπαρασταθείτε έμπρακτα σε όσους σας χρειάζονται. Οι Παρθένοι προσέξτε την κόπωσή σας. Οι Ιχθείς θα έχετε πολύ καλή αντίληψη των πραγμάτων. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε πιο επικοινωνιακοί. Οι Υδροχόοι επιλέξτε να κάνετε κάποιες έξυπνες κινήσεις. Οι Λέοντες συναντηθείτε με πρόσωπα που μπορούν να σας παρέχουν στήριξη. Οι Ταύροι έχετε καλή διάθεση. Οι Σκορπιοί μπορείτε να μπείτε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Εξάγωνο
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Τετράγωνο
Αρης
Σελήνη
Εξάγωνο
Δίας
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Εξάγωνο
Πλούτων
Αφροδίτη
Τετράγωνο
Πλούτων
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.