26-10-2017: Σύνοδος Ήλιου/Δία στον Σκορπιό

Ίσως η πιο θετική όψη των ουράνιων σφαιρών, η σύνοδος ανάμεσα στον αθάνατο Δία και τον θνητό Ήλιο, τον Ιερό και τον Ανίερο βασιλιά της ζωής μας σε αυτό το πεδίο, πρόκειται να συμβεί στις 26 Οκτωβρίου και μάλιστα στο καρμικό ζώδιο του Σκορπιού. Αν αισθάνεστε ότι η ζωή σας έχει γίνει πολύ περίπλοκη, δύσκολη, απαιτητική, λαβυρινθώδης, ο Ήλιος και ο Δίας είναι εδώ σε συνάντηση κορυφής για να λύσουν προβλήματα με τρόπους που ούτε περνάνε από το μυαλό σας!
Η  διαμετακόμιση του Ήλιου σε σύζευξη/σύνοδο με τον Δία είναι το καλύτερο πλανητικό ρευστό των ηλιακών σχέσεων, καθώς δίνει μια γενική αίσθηση ευεξίας, ευτυχίας και αισιοδοξίας. Η καλή τύχη αυτή τη στιγμή μπορεί να θεωρηθεί ως ευκαιρία για ανάπτυξη, προσωπική, επαγγελματική και πνευματική. Θα πρέπει να αισθανθείτε αυτό το γεγονός ως μια ώθηση ή μια ισχυρή επιθυμία να κάνετε ό, τι μπορείτε, να βιώσετε τα πάντα στο έπακρο. Ακριβώς όπως μπορείτε να είστε ο αποδέκτης των φιλοφρονήσεων, των δώρων ή των χρημάτων, θα είστε επίσης πιο γενναιόδωροι και χαρισματικοί προς τους άλλους, τιμώντας τη φύση του Δία.

Η επέκταση λέξεων-κλειδιών του Δία και του Ήλιου (χαρά, επέκταση, περιπέτεια, φροντίδα, θυσία, χαρά αισιοδοξία, φως) ισχύει για όλους τους τομείς της ζωής, από προσωπικές σχέσεις μέχρι ξαφνικό πλούτο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ξεκινήσετε νέες σπουδές ή ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Οι νέες σχέσεις, οι επενδύσεις ή η έναρξη νέων έργων ευνοούνται. Γενικά, τα πράγματα που ξεκίνησαν τώρα θα αποδειχθούν θετικά μακροπρόθεσμα.

Ωστόσο, μέσα στο πλαίσιο κάποιων δύσκολων επιρροών λόγω σταθερών αστέρων, υπάρχουν μερικά πιθανά αρνητικά που πρέπει να προσέξουμε με αυτή τη διέλευση . Η τάση του Δία προς την ανάπτυξη και την επέκταση μπορεί εξίσου να εφαρμοστεί στα αρνητικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως η καυχησιά και η απληστία. Η συνειδητοποίηση αυτού του δυναμικού στην αρνητική του μορφή πρέπει να γίνει έγκαιρα, ώστε να μείνετε μακριά από τα τοξικά απόβλητα του εγωισμού. Τότε αυτή η μεγαλειώδης σύνοδος θα επιτρέψει τη στοχαστική σκέψη και την αισιοδοξία για να εξασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πολλές ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η περίοδος.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.