Φλερτ με τα Άστρα 25-10-2017

Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για ρομαντικές εκπλήξεις και γλυκές, συναισθηματικές προτάσεις. Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία θα είναι η κεντρική όψη, η οποία θα μας χαρίσει μια ευχάριστη και ρομαντική διάθεση και την ανάγκη να βρεθούμε κοντά με τον άτομο για το οποίο ενδιαφερόμαστε ερωτικά. Ο συναισθηματικός μας κόσμος θα ανθίσει και οι αποφάσεις μας θα έχουν ως επίκεντρο τα άτομα τα οποία αγαπάμε και όχι τον εαυτό μας. Επίσης, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία θα είναι άλλη μια όψη η οποία θα μας φέρει ευφορία και θα μας ξυπνήσει τη διάθεση να φτιάξουμε παλιές μας σχέσεις με φίλους, συντρόφους ή συγγενείς, οι οποίες έχουν τραυματιστεί στο παρελθόν . Τέλος, το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει δημιουργικούς και ευδιάθετους κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Να στείλω;

Σήμερα είναι γενικά μια εξαιρετική ημέρα για να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε ερωτικά. Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει χωρίς να κάνουμε λάθη .

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Ο προσωπικός μας μαγνητισμός και η ιδιαίτερή μας γοητεία είναι δυο στοιχεία τα οποία θα είναι πολύ ενισχυμένα καθ' όλη την ημέρα, κάτι το οποίο μας καθιστά ακαταμάχητες.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα σήμερα ζητά έντονες αντιθέσεις σε ένα καλόγουστο πλαίσιο. Κάνουμε τις επιλογές μας με βάση κυρίως το χρωματικό άξονα και επιλέγουμε ξεχωριστούς συνδυασμούς.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια επιλογή σήμερα, μιας και για ακόμη μια φορά οι πλανήτες φαίνονται τουλάχιστον επιεικείς μαζί μας. Μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες μας, ακόμη και αν πηγαίνουν κόντρα στο συνηθισμένο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.