Ερωτοσκόπιο 25-10-2017

Ιδιαίτερη ημέρα για τον αισθηματικό μας κόσμο. Η Σελήνη στον Αιγόκερω πρόκειται να μας βοηθήσει να επιλύσουμε παρεξηγήσεις του παρελθόντος και να επανορθώσουμε σχέσεις. Όμως, η κούραση που μπορεί να φέρει αυτή η όψη σε άλλα ζητήματα, μπορεί αν επηρεάσει την βραδιά μας και αν καταλήξουμε αγχωμένοι.
Με το τετράγωνο Σελήνης-Άρη πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς ορισμένες εντάσεις μπορεί να ξεφύγουν από τα όρια του ελέγχου μας.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία θα μας φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Υπάρχει αμοιβαία κατανόηση και αλληλοϋποστήριξη. Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να συζητηθούν πιο όμορφα ορισμένα θέματα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσέξτε πολύ να μην ξεπεράσετε τα όρια. Οι Κριοί διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας σε κάθε περίπτωση. Οι Ζυγοί κάνετε ορισμένες επιλογές. Οι Καρκίνοι είσαστε πολύ πιο αισιόδοξοι και κοινωνικοί. Οι Αιγόκεροι κάνετε σημαντικές δράσεις. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσπαθείτε να φέρετε τέλος σε παρεξηγήσεις. Οι δίδυμοι είσαστε πιο κοινωνικοί. Οι Τοξότες έχετε γλυκύτητα. Οι Παρθένοι κάνετε την διαφορά με την κίνησή σας. Οι Ιχθείς ασκείτε γοητεία . 
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις. Οι Υδροχόοι να έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Λέοντες ίσως έχετε ευκαιρίες νέες. Οι Ταύροι είσαστε πολύ γοητευτικοί. Οι Σκορπιοί εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.