Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 25-10-2017

 Κριός – Πέντε των Κυπέλλων
Είναι πιθανό να έχετε χάσει την επαφή με την στοργή και την τρυφερότητα που το ταίρι σας είναι πρόθυμο να σας προσφέρει. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στη σχέση σας.

Ταύρος – Οκτώ των Πεντάκτινων

Είστε πολύ δημιουργικοί όχι μόνο όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά και τη σχέση σας. Θα βρείτε ξεχωριστούς τρόπους να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς το ταίρι σας.

Δίδυμοι – Η Δικαιοσύνη

Είστε στο πλευρό του αγαπημένου σας προσώπου και δεν αφήνετε στιγμή που να μην το υποστηρίζετε. Η στάση σας αυτή το κάνει να νιώθει σιγουριά και ασφάλεια που βρίσκεται δίπλα σας.

Καρκίνος – Επτά των Κυπέλλων

Οι δυσκολίες που έχετε αντιμετωπίσει με το σύντροφό σας σας φέρνουν πιο κοντά αυτήν την περίοδο, ενώ κάνουν τη σχέση σας όλο και πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα όσο περνάει ο καιρός.

Λέων – Πέντε των Πεντάκτινων

Οι αντοχές σας αρχίζουν να μειώνονται όσον αφορά τα προβλήματα της δουλειάς και της καθημερινότητάς σας. Ζητήστε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση του συντρόφου σας για να τα καταφέρετε.

Παρθένος – Ο Τροχός της Τύχης

Το γεγονός πως δεν φοβόσαστε την αλλαγή, αλλά πιστεύετε πως αυτή θα βοηθήσει εσάς και το ταίρι σας να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τη σχέση σας σας προσφέρει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

Ζυγός – Οκτώ των Κυπέλλων

Οι διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας είναι στοιχεία της προσωπικότητάς σας τα οποία αντί να σας δημιουργούν προβλήματα, φαίνεται πως κάνουν τη σχέση σας ακόμη πιο ξεχωριστή.

Σκορπιός -  Ο Τρελός

Αν έχετε κάποιο νέο ραντεβού είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσετε μια έλξη και μια απρόσμενη ενέργεια η οποία σας τραβάει προς το πρόσωπο που πρόσφατα γνωρίσατε.

Τοξότης – Έξι των Πεντάκτινων

Υπάρχει η περίπτωση κάποια δυσκολία της καθημερινότητάς σας να σας δημιουργεί προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας.

Αιγόκερως – Το Άρμα Αντίστροφα

Κάποιες αναταραχές του προγράμματός σας ίσως σας στερήσουν τον απαραίτητο χρόνο τον οποίο θα θέλατε να έχετε αξιοποιήσει με το ταίρι σας, ωστόσο σύντομα θα μπορέσετε να τον αναπληρώσετε.

Υδροχόος – Έξι των Κυπέλλων

Η τρυφερή σας αντιμετώπιση σε σχέση με τα παράπονα που έχει το αγαπημένο σας πρόσωπο από εσάς θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα καταφέρει να ηρεμήσει και να σας δείξει την αγάπη του.

Ιχθύς – Η Αυτοκράτειρα Αντίστροφα

Ίσως έχετε κουραστεί από διάφορες δύσκολες υποχρεώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βρεθείτε κοντά με το ταίρι σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.