Επανασυνδέσεις Ζωδίων 25-10-2017

Κριός
Σας εφιστούμε την προσοχή, με έντονο τρόπο σήμερα! Προσέξτε πάρα πολύ, καθώς είστε επιρρεπείς σε λανθασμένες και απρόσεκτες κινήσεις που ξεπερνούν τα όρια, δείξτε αυτοέλεγχο, αποφεύγοντας εντάσεις.

Ταύρος

Καταφέρνετε τώρα να δείτε τα συναισθήματά σας με έναν διαφορετικό τρόπο και καταφέρνετε να αποβάλετε πάρα πολλά από τα άγχη σας, να έχετε εμπιστοσύνη στις καταστάσεις.

Δίδυμοι

Θα καταφέρετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας αφορά, αλλά θα χρειαστεί εννοείται να δείξετε και από την δική σας πλευρά περισσότερη τόλμη απ’ ό,τι συνήθως.

Καρκίνος

Μην δείξετε αδυναμίες, αλλά μην κάνετε υπερβολές. Ευνοείστε να βρείτε την ισορροπία, αλλά προσέξτε πολύ, δεν έχετε δικαιολογία αν δεν το κάνετε αυτό απόψε το βράδυ.

Λέων

Καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να εμφανιστούν ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες τώρα μπροστά σας, θα είναι πολύ μεγάλης σημασίας το αν είστε παρατηρητικοί.

Παρθένος

Δείξτε το ότι πράγματι μπορείτε να υπερβείτε τα όρια στον έρωτα. Να έχετε αυτοπεποίθηση, να μην παρακαλάτε και να είσαστε πάντα σε εγρήγορση. Δείξτε τι πράγματι είσαστε.

Ζυγός

Αν και δεν έχετε περάσει και λίγα, καταλαβαίνετε πως έρχεστε όλο και πιο κοντά σε μία ισορροπία η οποία μάλιστα αρχίζει σταδιακά να εξωτερικεύεται και να παίζει ρόλος την αισθηματική ζωή σας.

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη σε δύο πράγματα: το ένα είναι η ημέρα και το άλλο ο ίδιος σας ο εαυτός. Νοιώστε πιο άνετα ως προς το να δράσετε σήμερα.

Τοξότης

Είστε πολύ τρυφεροί τώρα και καταφέρνετε να δείτε τα πράγματα πολύ διαφορετικά. Ο ιδιαίτερος τρόπος με τον οποίον τώρα επικοινωνείτε φέρνει πιο κοντά με το πρόσωπο που σας αφορά.

Αιγόκερως

Μπορείτε να χαλαρώσετε από τα άγχη σας και αυτό είναι πιο σημαντικό από ό,τι νομίζετε. Αφήστε ελεύθερο τον εαυτό σας. Είστε σε θέση να επιλύσετε καταστάσεις του παρελθόντος.

Υδροχόος

Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις διαφορετικά θα είναι λοιπόν πάρα πολύ σημαντικό αν κάνετε ορισμένες ουσιαστικές σχέσεις σε ό,τι αφορά στις καταστάσεις του παρόντος.

Ιχθείς

Πρέπει τώρα να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς η ημέρα για εσάς είναι πράγματι πολύ ευνοϊκή και θα είναι λάθος να έχετε από το ερωτικό παιχνίδι, αφήστε ελεύθερη την γοητεία σας.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.