Ερωτική Σελήνη 24-10-2017

Το φεγγαράκι σήμερα, ενώ συνεχίζει να αυξάνει σε φως και δύναμη, περνάει στον Αιγόκερω, θέση που για τον έρωτα δεν είναι και η πιο θετική, αλλά ωστόσο έχει πολλά να προσφέρει. Το κακό είναι ότι καθώς θα ταξιδεύει από τον μεταβλητό Τοξότη για να εισέλθει στον παρορμητικό Αιγόκερω θα κάνει μια αφανή στάση στο μετέωρο διάστημα για όλο το απόγευμα. Από τις 19.44 έως τις 23.12 θ βγει Κενή Πορείας, αυτό σημαίνει ότι όλο το βραδάκι είναι ακατάλληλο για ένα πρώτο ραντεβού, όπως και για μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Εκείνες τις ώρες, κρατάτε κυριολεκτικά μικρό καλάθι στις ερωτικές υποσχέσεις .
Από την στιγμή που θα περάσει στον δυναμικό Αιγόκερω η Σελήνη θα βρεθεί σε τετράγωνο με τον Άρη από τον Ζυγό, όψη που δυσκολεύει αρκετά το πεδίο του έρωτα μέσα από ζήλιες, αντιθέσεις, διαφωνίες. Μπορεί να υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ συντρόφων, ειδικά επειδή το εργασιακό πεδίο θα είναι τονισμένο και γεμάτο υποχρεώσεις, οπότε ποιος ακούει τα παράπονα για παραμέληση!

Το εξάγωνο της Σελήνης ωστόσο με τον Ήλιο και τον Δία, που βρίσκονται σε σύνοδο στον Σκορπιό, σώζει όλη την παρτίδα. Όποια κι αν είναι η αρχική διάθεση μέσα σε μια σχέση, τύπου δεν σου μιλάω γιατί όλο υπερωρίες κάνεις, θα υπάρξει μια τελειωτική ανάγκη να χαθούν όλα τα παράπονα στα φιλιά και τα χάδια. Τέλεια επιρροή από τον Δία, υπέροχη η πινελιά μιας κάπως εγωιστικής αλλά πολύ ερωτικής προσέγγισης από τον Ήλιο, το βράδυ υπόσχεται να είναι όσο δεν πάει άλλο καυτό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.