Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 24-10-2017

Το 8 το οποίο είναι για σήμερα η αριθμολογική δόνηση και το Ερωτικό Πεπρωμένο, μπορεί, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, να γίνει η απαρχή για πολύ σίγουρες και θεμελιωμένες σχέσεις. Δίνει σιγουριά, καλή σχέση με τον εαυτό μας, αυτοπεποίθηση και μια βεβαιότητα ότι όλα γίνονται για κάποιον σκοπό. Αν ο σκοπός είναι η ευτυχία και όχι η επιτυχία – δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα - τότε όλα θα πάνε τέλεια στον έρωτα.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η δόνηση του 8 σας προσηλώνει στην δουλειά, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο καλό. Έχετε ήδη ένα αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα, μην αφήσετε την ημέρα να κυλήσει αποκλειστικά και μόνον με μέριμνες γύρω από το εργασιακό πεδίο.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 8 μπορεί να σας δώσει την αυτοπεποίθηση που σας λείπει. Κοιτάξτε γύρω σας για ανθρώπους που έχουν καλή σχέση με την σύνδεση, όχι για ανθρώπους που φαίνονται απλά σίγουροι για τον εαυτό τους.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Μιας και ο δικός σας αριθμός πεπρωμένου είναι φτιαγμένος για αέναη κίνηση, το 8 μπορεί να σας βοηθήσει να αξιολογήσετε σωστά την δυναμική σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να μην σπαταλήσετε πόρους και ενέργεια σε ανθρώπους που δεν αξίζουν. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Εξαιρετικά συμβατή η δόνηση της ημέρας με τον δικό σας αριθμό πεπρωμένου. Κάποιοι άνθρωποι κοντά σας μπορεί να θέλουν να έρθουν πιο… κοντά σας και είναι εύκολο να ανάψει η φλόγα της αγάπης μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Αν και δεν είστε πολύ συμβατοί με την δόνηση του 8, θα έχετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε μερικούς ανθρώπους και να ζητήσετε κάτι παραπάνω από μια εφήμερη απόλαυση στις σχέσεις σας. Όσοι ήδη βρίσκεστε σε μια δέσμευση, μπορείτε να κάνετε τον σύντροφό σας να καταλάβει τις ανάγκες σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Ειδικά σήμερα ασκούν γοητεία επάνω σας άνθρωποι που ξέρουν τι θέλουν και πώς να το αποκτήσουν. Έχετε μια βαθιά ανάγκη για μόνιμες σχέσεις. Οι άλλοι από την μεριά τους αντιλαμβάνονται την σταθερότητα της προσφοράς σας και αυτό είναι πολύ καλό θεμέλιο για μια σχέση. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η γοητεία του 8 έγκειται στο ότι μπορεί να δώσει φωνή  σε διαφορετικές ανάγκες και επιδιώξεις. Αν σήμερα φροντίσετε να μην μείνετε μόνοι θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια πραγματική πινακοθήκη χαρακτήρων για να διαλέξετε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είναι η μέρα σας και πρέπει να την αξιοποιήσετε σωστά.  Βγάλτε τον δυναμισμό σας στον έρωτα, ξεκινήστε ένα φλερτ με την ίδια δύναμη που ασχολείστε με τις φιλόδοξες προσπάθειές σας. Ανοιχτείτε στους άλλους και αφήστε τους να σας γνωρίσουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Η δόνηση του 8 δεν σας βοηθάει να επικοινωνήσετε με τους άλλους, γιατί κρύβει μέσα της ένα ποσό υλιστικής αντιμετώπισης της ζωής, κάτι που σε εσάς είναι ολότελα ξένο ως νοοτροπία. Αλλά αν φλερτάρετε, θα δείτε ότι έλκετε ανθρώπους που έχουν μια στιβαρή προσωπικότητα και αυτό είναι καλό.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.