Φλερτ με τα Άστρα 24-10-2017

Η ημέρα θα είναι απίστευτα καλή μαζί μας όσον αφορά τα επαγγελματικά και ερωτικά μας θέματα σήμερα, μιας και ο Άρης βρίσκεται πλέον στο Ζυγό, ενώ τρέχει και μια απίθανη, πολύ ερωτική, σχέση τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή από τον Σκορπιό και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς – βοηθάει και τις επανασυνδέσεις το πλανητικό σκηνικό, μην ξεχνιόμαστε.... Αυτό σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να έχουμε κάποια πρόταση για μόνιμες σχέσεις, γεγονός το οποίο θα μας ηρεμήσει και θα μας κάνει να δούμε τα πράγματα με μια πιο αισιόδοξη και θετική ματιά. Αυτό θα μας επηρεάσει θετικά και όσον αφορά το φλερτ, μιας και λόγω της πολύ καλής μας διάθεσης θα έχουμε το κέφι και την αυτοπεποίθηση να προσεγγίσουμε τα άτομα τα οποία μας κινούν το ερωτικό μας ενδιαφέρον . επίσης υπάρχει η πολύ ισχυρή πιθανότητα να βρούμε τελικά ακριβώς αυτό που ψάχναμε στο πιο απρόσμενο σημείο.
Να στείλω;

Δεν τα ρωτάμε αυτά. Είμαστε φουλ στο μαγνητισμό και δεν την παλεύουμε να μην ρίξουμε τα όπλα της γοητείας μας στο άτομο το οποίο μας ενδιαφέρει ερωτικά ή και συναισθηματικά .

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Εννοείται πως και εδώ θα πούμε ναι, μιας και όχι μόνο η γοητεία μας είναι απίστευτα μεγάλη, καθιστώντας πολύ εύκολο το να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αλλά και επειδή η τύχη μας λάμπει αυτήν την περίοδο.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η σημερινή ημέρα φωνάζει για κάτι το χρωματιστό και λαμπερό. Τονίζουμε τα μέρη που πιστεύουμε πως μας κάνουν γοητευτικές και βγαίνουμε έξω για να μοιράσουμε λίγο πόθο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μες το κόλπο, μιας και οι πλανήτες είναι εξαιρετικά συγχωρητικοί μαζί μας αυτήν την περίοδο, αν και είναι σημαντικό να μην  ξεχνάμε πως πάντα υπάρχουν κίνδυνοι σε αυτά.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.