Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 24-10-2017

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι η βασική όψη της ημέρας που βάζει φωτιά στο ερωτικό σκηνικό. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τόσο ο Σκορπιός όσο κι οι Ιχθείς είναι ζώδια που σχετίζονται με το κάρμα, αντιλαμβανόμαστε ότι κάτι πολύ σπουδαίο ανακινείται στο ερωτικό πεδίο – ο έρωτας και το κάρμα είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Κάθε φορά που κλείνετε τα μάτια σας σήμερα, θα περιβάλλεστε ξαφνικά από έναν εντελώς νέο κόσμο. Θέλετε να έχετε δική σας δημιουργία και μία εσωτερική «χώρα» όπου όλα είναι τέλεια. Το καλύτερο μέρος όμως είναι ότι όταν ανοίξετε τα μάτια σας, αυτός ο τέλειος κόσμος θα είναι ακόμα εκεί. Έχετε τη διαίσθηση να βρείτε μόνο τις καλύτερες πτυχές της ζωής, καθώς και τους καλύτερους ανθρώπους.

Οι λέξεις θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σας. Θα ξέρετε τι, πώς και πότε να πείτε ακριβώς, τι χρειάζεται να ακούσει κάποιος άλλος. Όταν μετατρέπετε αυτό το ταλέντο σε ένα δημιουργικό πεδίο όπως η ποίηση, η λογοτεχνία ή η μουσική, και βέβαια ο έρωτας, θα βρείτε τις δεξιότητές σας να ξεπερνούν ό, τι θα μπορούσατε να φανταστείτε δυνατό. Θα παρατηρήσετε επίσης ότι οι καλλιτεχνικές εικόνες φαίνεται να ρέουν μέσα από το μυαλό σας, η μία μετά την άλλη: κρατήστε σημειώσεις για οράματα που φαίνονται ιδιαίτερα τέλεια για ν περάσουν στο χαρτί.

Όταν πρόκειται για την αγάπη, αυτά τα ίδια ταλέντα δεν θα μπορούσαν να είναι ακόμα πιο ιδανικά. Όλοι βράζουν από μια ηλεκτρισμένη αλλά απαλή ενέργεια,  έχοντας σχεδόν ψυχική αίσθηση του κόσμου γύρω μας. ανοίγει ταυτόχρονα το μυαλό και η ψυχή σε νέες δυνατότητες και ένας νέος άνθρωπος μπορεί να μπει στην ζωή σας μόνο μέσω της διαίσθησης, χωρίς πολλά λόγια και διατυπώσεις.

Έτσι εάν είστε σε μια σχέση, θα είστε σε θέση να την πάτε στο επόμενο επίπεδο γνωρίζοντας ακριβώς τι θέλει ο σύντροφός σας. Ή, αν είστε μόνοι και φλερτάρετε, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε τα σωστά λόγια για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.