24-10-2017: Τρίγωνο Ερμή Ποσειδώνα

Μια απέραντα ερωτική και βαθιά δημιουργική όψη φωτίζει σήμερα τον δρόμο μας, μέσα από τον υγρό καθρέφτη των καρμικών ζωδίων του Σκορπιού και των Ιχθύων. Ο Ερμής από τον Σκορπιό και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθείς θα μας βοηθήσουν να αναλύσουμε σε βάθος το όνειρο. Ποτέ η κοινή φράση «για εξήγησέ μου το όνειρο» δεν είχε τόσο κυριολεκτική σημασία!
Το τρίγωνο Ερμή/Ποσειδώνα διεγείρει τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την ευαισθησία και την πνευματικότητα . Ενώ δεν είναι τόσο καλή στιγμή για να διαβάσετε τον καιρό σε πρακτικό επίπεδο  ή να μελετήσετε τα γεγονότα, το μυαλό σας είναι έτοιμο να ονειρευτεί φαντασιώσεις ή σκοτεινές θεωρίες. Η αυξημένη σας ευαισθησία στη δονητική ενέργεια κάνει την ημέρα μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε σε οτιδήποτε περιλαμβάνει αρμονία, όπως ποίηση, μουσική και χορό. Ο έρωτας θα ωφεληθεί επίσης από τη στενότερη σχέση σας με άλλους ή από την αυξημένη συμπάθεια.

Όλες οι επικοινωνιακές δεξιότητές σας επωφελούνται από μια μη απειλητική ατμόσφαιρα ενεργειών, με, φροντίδα και απαλή επιρροή. Οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν ο ένας τον άλλον, ειδικά αυτοπροσώπως, λόγω ενός αισθησιακού τύπου ελκυστικότητας. Όλες οι αισθήσεις σας είναι καλά συντονισμένες ώστε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά σε μη λεκτικό επίπεδο, με χειρονομίες, με τα μάτια σας και τηλεπαθητικά. Οποιεσδήποτε ψυχικές ικανότητες θα ενισχυθούν και η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή και ακριβής.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να διαβάσετε σχετικά με τέτοια θέματα, που άπτονται των εσωτερικών πεδίων, όπου δεν χρειάζεται να θυμάστε ατελείωτα γεγονότα και μικρές λεπτομέρειες. Αυτή η διαμετακόμιση σάς βοηθά να δείτε και να αισθανθείτε τη μεγαλύτερη εικόνα και στη συνέχεια να την μεταφέρετε με ελκυστικούς και απλούς όρους σε άλλους. Μπορείτε να διαδώσετε το λόγο σχετικά με τις αφηρημένες θεωρίες, την πολιτική ή τη θρησκεία .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.