Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-10-2017

Κριός
Η διάθεση σας μπορεί αν είναι διαφορετική ακόμα και από αυτό το οποίο θα θέλατε εσείς οι ίδιοι. Ίσως μελαγχολείτε, αλλά όλα αυτά ιδίως σήμερα είναι απολύτως λογικά.

Ταύρος

Η ημέρα είναι αρκετά διαφορετική και ακόμα και αν βρείτε ορισμένο θετικό πεδίο για να δράσετε σύντομα θα καταλάβετε πως θα υπάρχουν παράλογες αντιδράσεις από το γενικότερο κλίμα.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα υπήρξατε πολύ ευνοημένοι στην επικοινωνία . Θα πρέπει να εκμεταλλευτήκατε την περίοδο αυτή, καθώς αυτή την συγκεκριμένη στιγμή αδυνατείτε στην επικοινωνία.

Καρκίνος

Πιθανότατα είστε κάπως μπερδεμένοι και έχετε μεγάλη δυσκολία στο να συγκεντρώσετε τώρα τις σκέψεις σας, να είσαστε πολύ προσεκτικοί, να μετράτε τα λόγια σας.

Λέων

Αν και η διάθεσή σας λογικά θα είναι κατάλληλη για ορισμένες κινήσεις, δεν θα βρείτε το κατάλληλο έδαφος για να κάνετε κάποια αποτελεσματική και απαιτητική κίνηση.

Παρθένος

Δεν έχετε συνηθίσει στο να μην έχετε λογική προσέγγιση των πραγμάτων. Έτσι, τώρα βγαίνετε έξω από τα νερά σας και ονειροπολείτε. Προσέξτε, διότι δεν είστε έτοιμοι για την κίνησής σας.

Ζυγός

Θα είναι σημαντικό να δείτε τα πράγματα και κάπως διαφορετικά. Κάντε προς το παρόν μία εσωτερική ανασκόπηση της κατάστασης και προσπαθήστε να χαλαρώσετε περισσότερο.

Σκορπιός

Προσέξτε διότι η διάθεση σας είναι κάπως περίεργη σε αυτή τη φάση της ζωής σας και πράγματι το κλίμα δεν είναι γενικά και ό,τι καλύτερο υπήρξε το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Έχετε ανάγκη αν ακούσετε ορισμένα όμορφα λόγια, αλλά κανείς δεν χαρίζεται, αυτό είναι μία όντως σκληρή αλήθεια που ευνοήστε τώρα να μάθετε πολύ καλύτερα από πριν.

Αιγόκερως

Η διάθεσής ας δεν είναι η κατάλληλη για να κάνετε την κίνησή σας. Δεν είσαστε θετικοί σήμερα και αυτό είναι αρκετά μεγάλο ζήτημα όταν πρόκειται για κινήσεις στο ερωτικό σας παρελθόν .

Υδροχόος

Προσπαθήστε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων, καθώς υπάρχει. Αυτή τη στιγμή το πιθανότερο είναι το να ασκείτε την γοητεία σας, αλλά σε πρώτη φάση να μην το αντιλαμβάνεστε.

Ιχθείς

Η ημέρα έχει ορισμένες δυσκολίες τις οποίες δεν μπορείτε να παραβλέψετε. Η δυσκολία σας τώρα στην επικοινωνία είναι κάτι που κάνει δύσκολα τα πράγματα σε ό,τι αφορά ζητήματα του ερωτικού σας παρελθόντος.

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.