Αστρολογικό Δελτίο 24-10-2017

Αφηρημάδα, αλλά καλές προθέσεις σήμερα. Ο Ερμής βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και είναι μία στιγμή που θα μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε σε ζητήματα που αφορούν στην εργασία μας. Θα είναι ταυτόχρονα δύσκολο να επικοινωνήσουμε, καθώς θα υπάρχει μία ασυνεννοησία. Όμως, η διαίσθησή μας μπορεί να μας βοηθήσει αν αντιληφθούμε αυτά τα οποία δεν θα μπορούσαμε να αποκρυπτογραφήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην πέσουμε σε παίδες που μας βάζουν τρίτοι.
Η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου μας ρίχνει κάπως την διάθεση. Είναι προτιμότερο να μην επιλέξουμε σήμερα να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, σε οποιονδήποτε τομέα. Παρόλα αυτά υπάρχει και το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού, χάρις το οποίο θα μπορέσουμε να έχουμε μία κοινωνική αποδοχή, αλλά και να ασχοληθούμε με ζητήματα που αφορούν στην υποστήριξη του δικού μας κύκλου.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να αποφύγετε μεγάλες κινήσεις. Οι Κριοί έχετε ανάγκη από ξεκούραση. Οι Ζυγοί είσαστε πιο χαλαροί. Οι Καρκίνοι αποφύγετε νέες ασχολίες. Οι Αιγόκεροι έχετε ανάγκη από την παρέα και τα αγαπημένα σας πρόσωπα . 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς επιλέξτε να αποφύγετε εργασίες που απαιτούν επικοινωνία . Οι Δίδυμοι έχετε άγχος . Οι Τοξότες είστε πιο κουρασμένοι, πάρτε ένα διάλειμμα. Οι Παρθένοι δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε. Οι Ιχθείς είστε αρκετά αφηρημένοι σήμερα.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί θα καταφέρετε να έχετε μία πιο θετικοί διάθεση. Οι Υδροχόοι υποστηρίζετε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Ο Λέοντες είστε πιο ανοιχτοί. Οι Ταύροι έχετε κοινωνικότητα. Οι Σκορπιοί αποφύγετε κινήσεις που απαιτούν αρκετή προσήλωση.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.