Ερωτοσκόπιο 24-10-2017

Δυσκολία σήμερα στην επικοινωνία . Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα πρόκειται να μας κάνει πιο αφηρημένους και ονειρικούς. Θα έχουμε δυσκολία στο να συγκεντρωθούμε και βρισκόμαστε περισσότερο στον κόσμο μας. Είναι σημαντικό το ό,τι η διαίσθησή μας μπορεί να μας υποστηρίξει, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγουμε να πάρουμε αποφάσεις . Εάν προσπαθούμε να επιλύσουμε σημαντικά ζητήματα εμ το αγαπημένο μας πρόσωπο, το μόνο που θα κάνουμε είναι παράλληλοι μονόλογοι. Επίσης, χρειάζεται μεγάλη προσοχή, εξαιτίας του κινδύνου να πέσουμε θύματα των κακών προθέσεων τρίτων ατόμων.
Με την σύνοδο Σελήνης-Κρόνου έχουμε πιο πεσμένη διάθεση και ψυχολογία. Καλύτερα να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα διάλλειμα από άλλες υποχρεώσεις και σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό τομέα δεν είναι ώα για αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να μην επιλέξουμε σήμερα να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο, σε οποιονδήποτε τομέα. Όμως, το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού θα μας δώσει δημοτικότητα σήμερα και έτσι θα έχουμε μία αποδοχή την οποία σε δεύτερο χρόνο θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις. Οι κριοί θέλετε χρόνο για τον εαυτό σας. Οι Ζυγοί προβληματιστείτε σε σχέση με ορισμένες αλλαγές. Οι Αιγόκεροι έχετε πεσμένη διάθεση. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς αντιμετωπίζετε ορισμένες δυσκολίες στην επικοινωνία. Οι Δίδυμοι πάρτε τον χρόνο σας. Οι Τοξότες δεν είστε έτοιμοι για μεγάλες κινήσεις. Οι Παρθένοι δεν μπορείτε να δείτε καθαρά τα πράματα. Οι Ιχθείς αποφύγετε μεγάλες κινήσεις. 
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να ασχοληθείτε με ορισμένα πρακτικά ζητήματα στην ερωτική σας ζωή . Οι Υδροχόοι έχετε μεγάλη αποδοχή. Οι Λέοντες ασκείτε γοητεία . Οι ταύροι είστε τώρα πιο άνετοι. Οι Σκορπιοί θέλετε ακόμα τον χρόνο σας. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.