Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-10-2017

 Κριός – Δύο των Κυπέλλων
Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο θα οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας σε μια έκρηξη στοργής και συναισθημάτων.

Ταύρος – Πέντε των Πεντάκτινων

Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σας δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρατάτε κρυφό από το σύντροφό σας. Μιλήστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο και θα προσφέρει τη βοήθειά του.

Δίδυμοι – Έξι των Κυπέλλων

Ο έρωτας και η δυνατή ανάγκη σας για στοργή και σημασία θα σας κάνουν να νιώσετε μια ιδιαίτερη σύνδεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο σήμερα, η οποία θα διαρκέσει για πολύ.

Καρκίνος – Έξι των Ράβδων

Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε για μικρά προβλήματα τα οποία προκύπτουν εκτός της σχέσης σας. Εάν αφήσετε τα συναισθήματα φόβου που έχετε να επηρεάσουν τη διάθεσή σας θα πληγώσετε τη σχέση σας.

Λέων – Ο Τροχός της Τύχης

Είναι πιθανό να έχετε πάρει κάποια απόφαση η οποία δεν γνωρίζετε ακόμη κατά πόσο είναι σωστή, γεγονός το οποίο σας αγχώνει. Μιλήστε με το σύντροφό σας και ζητήστε την άποψή του.

Παρθένος – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Οι έντονες διαφορές που ίσως έχετε με το σύντροφό σας ίσως εξελιχθούν σε ένα όμορφο και ρομαντικό παιχνίδι προς το τέλος της ημέρας, αρκεί να μην πάρετε τις λέξεις που θα ειπωθούν σοβαρά.

Ζυγός – Πέντε των Κυπέλλων Αντίστροφα

Έχετε μια πολύ ευχάριστη διάθεση και αυτό σε συνδυασμό με τα έντονα συναισθήματα που νιώθετε προς το πρόσωπο τους συντρόφου σας θα κάνουν τη βραδιά ρομαντική.

Σκορπιός -  Η Κρίση

Είναι πιθανό κάτι το οποίο τόσο εσείς όσο και το αγαπημένο σας πρόσωπο ανυπομονείτε να δείτε να ολοκληρώνεται να μην φτάσει τον στόχο του ακόμη λόγω κάποιου κοινού λάθους.

Τοξότης -  Εννιά των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε μια συναισθηματική πίεση αυτήν την περίοδο λόγω κάποιου προβλήματος που αντιμετωπίζετε με το ταίρι σας. Η αγάπη είναι η πραγματική λύση.

Αιγόκερως – Δέκα των Πεντάκτινων

Ίσως έχετε ολοκληρώσει ήδη κάποιον κύκλο που είχατε θέσει με το ταίρι σας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η σχέση σας δεν θα προχωρήσει. Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.

Υδροχόος – Ο Ερημίτης Αντίστροφα

Αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιθανό να δράσετε ως μέντορας ώστε να βοηθήσετε το ταίρι σας όσον αφορά κάποιο προσωπικό του πρόβλημα και ίσως δεν καταλάβετε καν ότι έχετε πάρει τέτοιο ρόλο.

Ιχθύς – Επτά των Κυπέλλων

Έχετε μια πολύ στοργική και ώριμη αντιμετώπιση όσον αφορά τα συναισθήματα που εκφράζει το ταίρι σας και αυτό θα το κάνει να νιώσει ασφάλεια όσο βρίσκεται στην αγκαλιά σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.