Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 23-10-2017

Και να που περνάμε στην πιο ερωτική στιγμή του χρόνου, στον Σκορπιό. Έναν Σκορπιό που για αυτή τη χρονιά φιλοξενεί και τον Δία, οπότε είναι μπροστά μας η σύνοδος ανάμεσα στους δυο κυρίαρχους του πλανητικού μας συστήματος, του Δία και του Ήλιου. Πιο ερωτική κατάσταση, δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.
Ο Ήλιος κινείται μέσω του ζωδιακού κύκλου με συνεπή ρυθμό, ξοδεύοντας περίπου ένα μήνα σε κάθε μία από τις δώδεκα ζωδιακές χώρες, ως γνωστόν. Όταν ο Ήλιος επιστρέφει στη θέση που είχε την ημερομηνία που γεννήσατε, έχετε τα γενέθλιά σας, το ξέρετε φανταζόμαστε αυτό, αλλά το λέμε γιατί ανατέλλουν τα γενέθλια των Σκορπιών και καλό είναι να μην τα ξεχάσει κανείς, ποτέ, για τίποτα! Αλλά ο Ήλιος δεν χρειάζεται να είναι στο ζώδιο σας για να επηρεάσει την πορεία των γεγονότων στη ζωή σας κάτω εδώ στη γη.

Όταν ο ήλιος επισκέπτεται τον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου, όλα τα ζώδια νιώθουν την ένταση και τη δέσμευση που ενσωματώνει ο Σκορπιός. Ο ήλιος κυβερνά το ανθρώπινο εγώ και όταν εμπλέκεται ο Σκορπιός λαμβάνει χώρα μια μάχη. Η σύγκρουση είναι ουσιαστικά πάνω στον ρόλο που παίζει η πίστη στον αγώνα για τα προσωπικά μας συμφέροντα έναντι των συμφερόντων εκείνων στους οποίους είχαμε προηγουμένως δεσμευτεί. Και αυτό ισχύει διπλά στο ερωτικό πεδίο.

Κάθε χρόνο, αυτά τα ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια όταν ο ήλιος επισκέπτεται τον Σκορπιό. Κάθε χρόνο, υπάρχουν έντονες διαφορές στη σκορπιονική ένταση ανάλογα με τη θέση των δύο πλανητών που είναι συνδιοργανωτές αυτού του ζωδίου: του Άρη και του Πλούτωνα. Όταν ο ήλιος επισκέπτεται τον Σκορπιό φέτος, ο Άρης θα είναι στον Ζυγό και ο Πλούτωνας θα είναι στον Αιγόκερω. Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας, η επίσκεψη του ήλιου στον Σκορπιό θα έχει μεταμορφωτική επίδραση στον τρόπο που βλέπετε την αγάπη και τη δέσμευση πριν φύγει στις 21 Νοεμβρίου για την χώρα του Τοξότη. Με βάση την θέση του Άρη θα έχουμε πολύ μεγάλη εστίαση στο φλερτ, ενώ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω μιλάει για εργασιακά θέματα και φιλοδοξίες. Ο έρωτας εμπλέκεται στον εργασιακό μας χώρο και κέρδη και φιλιά γίνονται ένα! Έχουν άμεση προτεραιότητα οι σχέσεις με συναδέλφους, να ξέρετε. Αυτά τα καινούρια με τις παρενοχλήσεις, ο Σκορπιός δεν τα ενστερνίζεται, του αρέσουν τα μυστικά και τα παράξενα ταιριάσματα, οπότε θα δουν πολλά τα μάτια μας!
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.