Αστρολογικό Δελτίο 23-10-2017

 Ένταση συναισθημάτων και μυστήριο από σήμερα. Ο Ήλιος τώρα εισήλθε πλέον στο επόμενο ζώδιο, στον Σκορπιό. Έτσι, ξεκίνησε η περίοδος κατά την οποία τα συναισθήματα θα γίνουν πιο έντονα και θα υπάρχει μία τάση να βασίζονται κάπως περισσότερο στον συναισθηματικό μας κόσμο οιαποφάσεις που παίρνουμε. Μέσα σε αυτό το διάστημα υπάρχει μία έλξη προς το μυστήριο. Οδυναμισμός είναι επίσης μεγάλο στοιχείο του Ήλιου στον Σκορπιό. Θα χρειαστεί βέβαια να καταφέρουμε να βρούμε ορισμένες ισορροπίες, μιας και πρόκειται να υπάρξουν ορισμένες ψυχρές συμπεριφορές.
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη θα μας κάνει πιο εύθυμους και αισιόδοξους. Τα ερωτικάστοιχεία της όψης αυτής είναι έντονα και θα είμαστε συνεπαρμένοι με τα συναισθήματά μας. Όμως, το εξάγωνο θα επηρεάσει και γενικότερα, δίνοντάς μας μία θετική ενέργεια στις πράξεις μας. Είναι μία καλή στιγμή να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψουμε και εν πάσει περιπτώσει, να διεκδικήσουμε ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις.
Η Σελήνη σχηματίζει και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, χάρις το οποίο είμαστε πιο ευαίσθητοι, δείχνουμε ενδιαφέρον για τον κοινωνικό μας περίγυρο και έχουμε ανεπτυγμένη διαίσθηση . Προσοχή όμως διότι πολλές φορές η πραγματικότητα είναι διαφορετική από ό,τι φανταζόμαστε και έτσι απογοητευόμαστε.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε πιο δυναμικοί και αισιόδοξοι. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί έχετε ανάγκη από ένα διάλλειμα. Οι Καρκίνοι δράτε αυθόρμητα. Οι Αιγόκεροι είσαστε πολύ επιμελείς. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς δείχνετε ενδιαφέρον για όσους σας έχουν ανάγκη. Οι Δίδυμοι φαίνεται να είσαστε ο άνθρωπος-κλειδί για κάποιες καταστάσεις. Οι Τοξότες είσαστε πολύ δυναμικοί τώρα. Οι Παρθένοι να είσαστε πιο αυθόρμητοι. Οι Ιχθείς έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε δύναμη και ευθύτητα. Οι Υδροχόοι είσαστε πολύ αποτελεσματικοί σε ό,τι κάνετε. Οι λέοντες ακολουθείτε τώρα αναλυτικά βήματα. Οι Ταύροι είσαστε πιο ελεύθεροι και χαλαροί. Οι Σκορπιοί μπαίνετε σε μία περίοδο που υποστηρίζεστε να κάνετε μεγαλύτερες κινήσεις. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Εξάγωνο
Αφροδίτη
Σελήνη
Τετράγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.