Επανασυνδέσεις Ζωδίων 23-10-2017

Κριός
Μπορείτε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να δράσει. Πάρτε ορισμένες πρωτοβουλίες που δεν αντέχατε να αναλάβετε μέχρι τώρα και δράστε με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ταύρος

Είσαστε σε μία καλή φάση για να αποδείξετε πως η διασκεδαστική σας πλευρά είναι εδώ και μάλιστα δυναμικά. Προσπαθήστε να «αγχώσετε» το πρόσωπο που σας αφορά με το πόσο χαλαροί είστε.

Δίδυμοι

Μπορείτε τώρα να χαλαρώσετε και να δείτε κάπως διαφορετικά ορισμένες καταστάσεις, με μεγαλύτερη ευθυμία και μία χιουμοριστική διάθεση. Να είσαστε πιο χαλαροί.

Καρκίνος

Μπορείτε να έχετε μία διαφορετική προσέγγιση για την ημέρα αυτή τη στιγμή, συνδυάζοντας την διασκέδαση και την ελευθερία του εαυτού σας, με την ευαισθησία των συναισθημάτων σας.

Λέων

Εισερχόμενοι τώρα σε μία περίοδο μεγαλύτερης δύναμης, αλλά και μίας έμφασης της μυστηριώδους σας πλευράς, μπορείτε να επαναξιολογήσετε εντελώς ορισμένες κινήσεις σας.

Παρθένος

Αν καταφέρετε να κάνετε αυτό το οποίο η ημέρα ζητάει από εσάς μόνο ευνοημένοι θα βγείτε σήμερα. Τι απαιτείται λοιπόν; Ελευθερία του συναισθηματικού σας κόσμου.

Ζυγός

Τελικά να που είσαστε σε μία φάση που έχετε πραγματικά ανάγκη από το να βγείτε και να διασκεδάσετε, παρά το όποιο πρόβλημα σας επηρεάζει. Αξιοποιήστε την διάθεσή σας.

Σκορπιός

Η μυστηριώδης εμφάνιση που θα κάνετε τώρα και θα συνεχίσει να υπάρχει έως το τέλος της καινούριας περιόδου μπορεί να αποτελέσει ένα βασικό χαρακτηριστικό στους χειρισμούς σας.

Τοξότης

Είστε πραγματικά πρόσωπα με μεγάλο δυναμισμό μέσα στην καρδιά τους, τώρα λοιπόν που τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα, εμφανίστε τα έτσι όπως οφείλετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Δείξτε αυτό το πιο θετικό πρόσωπο που διαθέτετε. Θέλετε να δε΄τιε κάποια επανασύνδεση . Ε, τώρα είναι μία στιγμή που οι άνθρωποι γενικά διασκεδάζουν, πάρτε την ευκαιρία.

Υδροχόος

Μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε αυτή τη στιγμή. Να είσαστε έτοιμοι διότι σίγουρα θα πρέπει να βρεθείτε στις επάλξεις των καταστάσεων.

Ιχθείς

Τώρα αφήνετε ελεύθερη αυτή την ρομαντική σας πλευρά και δεν σας ενδιαφέρει αν θα πληγωθείτε. Προσέξτε πολύ όμως! Μην παίζετε κορόνα-γράμματα την συναισθηματική σας ζωή .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.