Ερωτική Σελήνη 23-10-2017

Την ίδια στιγμή που ο Ήλιος περνάει στον ερωτικό και μυστικοπαθή και μαθημένο στην αναγέννηση Σκορπιό, η Σελήνη είναι στον Τοξότη και κάνει θαύματα! Θα είναι σε ένα υπέροχο εξάγωνο με την Αφροδίτη και πόσο μας αρέσει όταν τα δύο κορίτσια του ουράνιου θόλου έχουν καλή διάθεση! Ταυτόχρονα μια παράξενη σχέση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να μας ταλαιπωρήσει συναισθηματικά, αλλά αξίζει να την δούμε με ένα άλλο μάτι .
Κάτω από την επίδραση του εξαγώνου με την Αφροδίτη η Σελήνη σας χαρίζει όμορφα δώρα. Είστε ευγενικοί, ερωτικοί και κοινωνικοί. Θα κάνετε σήμερα, ακόμα και οι πιο ντροπαλοί από εσάς, πολλούς φίλους και θα είστε δημοφιλείς με τους ανθρώπους. Μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα με τους άλλους και το φλερτ γίνεται πολύ πιο απλή υπόθεση από ό,τι συνήθως.

Η αγάπη σε όλες τις εκδηλώσεις είναι πολύ σημαντική σήμερα, θα δώσετε και θα λάβετε αγάπη εξίσου. Θα αισθανθείτε και θα είστε πολύ χαρούμενοι στο ρόλο που εκπληρώνετε όσοι είστε ήδη μέσα σε μια σχέση.

Η δυσκολία από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αξίζει μια άλλη προσέγγιση . Ευνοείται ερωτικός όποιος είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και ρομαντικός και ονειροπόλος . Θα υπάρξουν επίσης μεγάλες ψυχικές ικανότητες που θα σας επιτρέψουν να έχετε ακριβείς διαισθήσεις ή πολύ αποκαλυπτικές προθέσεις. Παρ 'όλα αυτά, μπορείτε να εξαπατήσετε τον εαυτό σας σήμερα ερωτικά επειδή θα βλέπετε τους ανθρώπους με έναν εξιδανικευμένο τρόπο.

Θα είστε πολύ δεκτικοί σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας και μπορεί να χρεώνεστε με αρνητική ενέργεια όταν βλέπετε συγκρούσεις ή αγωνιώδεις καταστάσεις. Είναι πιθανό να είστε πολύ φοβισμένοι και να αποφύγετε καταστάσεις που σας φοβίζουν ακόμα περισσότερο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.