Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 23-10-2017

Ένα ολοφάνερα καρμικό 16, που πια το έχουμε συνηθίσει ως δόνηση – και αυτός είναι ο ρόλος του 2017, να μας κάνει να συνηθίσουμε ανείπωτες δυνάμεις – κανοναρχεί το ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας. Ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε οριακές συγκινήσεις, καθώς πολλές νοσταλγικές εικόνες από το παρελθόν θα σας πλημμυρίσουν, αλλά ίσως να νιώσετε και την ανάγκη να κάνετε μια επαναληπτική βόλτα από τα λάθη σας, όχι για να τα διορθώσετε, αλλά να τα νιώσετε πιο έντονα!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Έχετε καλή σχέση με το 16, με τρόπους που άλλοι αριθμοί ούτε την ονειρεύονται. Δείτε μήπως κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θέλει να μοιραστεί μαζί σας κάτι περισσότερο από σημειώσεις και σχέδια .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Αν νιώθετε μια παράξενη ανάγκη να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που δεν έχει τελειώσει, παρά τα εξωτερικά και φαινομενικά στοιχεία, μην διστάσετε. Η ημέρα σας καλεί να σκεφτείτε ξανά και ξανά τις παραμέτρους μιας επανασύνδεσης.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Κινδυνεύετε κάτω από την δόνηση του 16 να γίνετε θύματα ανθρώπων που έχουν άλλα σχέδια στο μυαλό τους κι άλλα στα λόγια τους. Να προσέξετε πολύ σε ποιους θα ανοίξετε την καρδιά σας και το πορτοφόλι σας. 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Έχετε καλή συμβατότητα με το 16, μόνο που σας ανοίγει κι άλλο το φως του εγωισμού – και ας το παραδεχτούμε, το δυνατό σας σημείο είναι ο εγωισμός . Ίσως ανακαλύψετε όμως ότι κάποιος ερωτικός στόχος είναι πιο δύσκολος στην κατάκτηση από ό,τι υπολογίζατε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Η ημέρα για εσάς είναι φτιαγμένη από το υλικό του λάθους! Άνθρωποι που έχουν μεγάλη επιρροή επάνω στην ψυχολογία σας σήμερα μπορεί κυριολεκτικά να παίξουν με το μυαλό σας και πρέπει να βρείτε τρόπους να προφυλαχτείτε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά ημέρα για εσάς. Δεν αποκλείεται καθόλου άνθρωποι που έχουν χρειαστεί την στήριξή σας, να επιστρέψουν κοντά σας και να ανακαλύψετε πως ενώ δεν ακολούθησαν αυτά που τους είπατε ως λύση σε μια συγκεκριμένη δυσκολία, σας θεωρούν υπεύθυνους γιατί τελικά έκαναν του κεφαλιού τους! 

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Έχετε μια υπόγεια σχέση με το 16 που καταλήγει – αν γίνει η αναγωγή σε μονοψήφιο – στον δικός σας Αριθμό Πεπρωμένου, το 7. Είστε ενδεχομένως έτοιμοι να κάνετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα, αλλά με υλικά από παλιές σχέσεις και αυτό μπορεί να σας κάνει στο τέλος να βαλτώσετε στα ίδια και τα ίδια.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είστε άμεσα συνδεδεμένοι με το 16, αλλά σας ξεσηκώνει δύσκολες ενέργειες. Πρέπει να σηκωθείτε πάνω από το τιμόνι του εγωισμού, να μείνετε μακριά από νεύρα και από τον «κακό» εαυτό σας που είναι κάπως απότομος.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Αν και η σημερινή ημέρα για σας είναι στην ουσία πολύ δύσκολη, έχετε τρόπο να αντεπεξέλθετε στις δονήσεις . Πρέπει να ξέρετε ότι κανείς δεν έχει την δική σας ιδεαλιστική άποψη για την ζωή και τον έρωτα, αν φλερτάρετε θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.