Ερωτοσκόπιο 23-10-2017

Ιδιαίτερη περίοδος ξεκινά, με συναισθήματα και μυστήριο . Ο Ήλιος εισήλθε πλέον στον Σκορπιό. Ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο ο συναισθηματικός μας κόσμος θα παίζει πιο βασικό ρόλο στις κινήσεις και τις αποφάσεις μας. Επιτρέπουμε στον εαυτό μας να παρακινηθούμε από το συναίσθημα και να μην κλείνουμε τις αποφάσεις μας στην στενή λογική. Ταυτόχρονα, θα έχουμε δυναμισμό ο οποίος εξωτερικεύετε και μεγάλη τάση για το μυστήριο. Η επιρροή της διέλευσης διαρκεί έως και τις 22 Νοεμβρίου.
Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη. Θα είμαστε πιο αισιόδοξοι και ελεύθεροι στις κινήσεις μας, έχουμε μεγάλη διάθεση να βρεθούμε με το αγαπημένο μας πρόσωπο ή να κάνουμε νέες ερωτικές γνωριμίες. Είναι καλή στιγμή για ένα διάλλειμα, καθώς έχουμε πιο διασκεδαστική διάθεση.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα ακουμπήσει τις ευαίσθητες χορδές μας. Προσεγγίζουμε την ερωτική μας ζωή με έναν πιο συγκινησιακό και ρομαντικό τρόπο και βλέπουμε το αγαπημένο μας πρόσωπο ως βασικό άτομο μέσα στον κόσμο μας. Προσοχή όμως, διότι υπάρχει μία υπερβολικά εξιδανικευμένη αντίληψη της πραγματικότητας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και ορισμένες απογοητεύσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να πάρετε ορισμένες σημαντικές πρωτοβουλίες. Οι Κριοί είσαστε ευθείς. Οι Ζυγοί αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας. Οι Καρκίνοι είστε πιο ρομαντικοί. Οι Αιγόκεροι βγαίνετε από το καβούκι σας. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είσαστε πιο ρομαντικοί σήμερα. Οι Δίδυμοι καταφέρνετε να αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες. Οι Τοξότες είστε πολύ αποτελεσματικοί στις κινήσεις σας. Οι Παρθένοι αφεθείτε πιο ελεύθεροι. Οι Ιχθείς είσαστε αρμονικοί και διαισθητικοί, μην το χάσετε αυτό μέχρι το τέλος της βραδιάς. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να αξιοποιήσετε την δύναμή σας. Οι Υδροχόοι να είστε άμεσοι και συγκεκριμένοι. Οι Λέοντες είσαστε πιο έντονα φορτισμένοι συναισθηματικά . Οι Ταύροι κάνετε ορισμένες έξυπνες κινήσεις. Οι Σκορπιοί είσαστε σε μία περίοδο που ευνοείται ο δυναμισμός σας. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.