Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-10-2017

Κριός
Μπορείτε να επενδύσετε σήμερα στον έρωτα όλη την δύναμή σας, η οποία, εάν δεν της επιτρέψετε να εξωτερικευτεί, θα οδηγηθεί από μόνη της σε έξοδο, σαν ένα υπερβολικά γεμάτο από νερό μπαλόνι.

Ταύρος

Θέλετε επιτέλους να χαλαρώσετε και αυτό το συνδυάζετε τώρα με την ερωτική σας διάθεση. Είναι μία καλή στιγμή για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να έχετε θάρρος και αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

Μπορείτε να δείτε μια πολύ πιο θετική πλευρά της ημέρας, αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σας. Κάποιες ψυχρότερες συμπεριφορές πιθανώς θα εμφανιστούν, μην προδικάζετε όμως καταστάσεις.

Καρκίνος

Τι άλλο μπορεί αν σας προσφέρει αυτή η ημέρα; Ας τα μετρήσουμε λοιπόν: έχετε δύναμη, αποφασιστικότητα, μπορείτε να δράσετε μόνοι σας αλλά είστε κοινωνικοί, έχετε διασκεδαστική τάση και ταυτόχρονα εξωτερικεύονται οι ευαισθησίες σας.

Λέων

Είναι μία ώρα που θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά. Σύντομα θα καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας και είναι πολύ σημαντικό να την εμπιστευτείτε.

Παρθένος

Μην σκέφτεστε το πώς θα θέλατε να είναι τα πράγματα. Απλά, αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να ζήσει αυτό το οποίο πραγματικά θέλει και έτσι αρμονικά να δημιουργήσετε τις καταστάσεις που επιθυμείτε.

Ζυγός

Μπορείτε να αντλήσετε περισσότερη δύναμη τώρα από τον εαυτό σας και τις αποφάσεις σας. Να είστε οε αυτός σας, διότι σύντομα θα καταλάβετε το πόσο πολύ σημαντικό είναι αυτό.

Σκορπιός

Να είσαστε συγκεκριμένοι τώρα που εισέρχεστε στην περίοδο της αύξησης της εσωτερικής σας δύναμης αλλά και της μυστηριακής σας πλευράς. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Είσαστε πολύ σημαντικοί μέσα στον κύκλο των ζωδιακών αστερισμών. Μην έχετε καμία αμφιβολία πως μπορείτε να παίξετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο μέσα στην αποψινή βραδιά.

Αιγόκερως

Να έχετε διαφορετική διάθεση σήμερα. Αυτό δεν γίνετε μηχανικά. Αφήστε την παρέα σας να σας παρασύρει σε αυτό τώρα μπορεί να θεωρείτε λάθος, δηλαδή στο να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Ορισμένα πράγματα  δεν καταλαβαίνουμε πόσο είναι και κάποιες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε καν ότι υπάρχου. Αυτό, έως ότου φύγουν και έπειτα αναρωτιόμαστε γιατί δεν τα εκμεταλλευτήκαμε.

Ιχθείς

Η ημέρα σας δίνει μία ευχάριστη ρομαντική και τρυφερή διάθεση, χαρίζοντάς σας ταυτόχρονα ευαισθησία . Προσέξτε όμως, διότι μπορεί να κάνετε ορισμένες υπερβολές που θα σας οδηγήσουν σε κάποια πιθανή απογοήτευση .
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.