Φλερτ με τα Άστρα 23-10-2017

Τόσο τα ερωτικά, όσο και τα θέματα τύχης έχουν σήμερα την τιμητική τους. Βέβαια το μέγα θέμα είναι το πέρασμα του Ήλιου στον τέρμα ερωτικό αλλά και πολύ ψυχοβγάλτη και ζηλιάρη Σκορπιό. Η ημέρα είναι τέλεια για νέα σχέδια, λήψη αποφάσεων και πολύ, πολύ φλερτ! Ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία (όψη που τις τελευταίες μέρες αναφέρουμε συχνά, μιας και είναι εξαιρετικά θετική), ενώ στο χορό μπαίνει και ο Ήλιος, ο οποίος έρχεται και αυτός σε σύνοδο με τον Άρχοντα των Θεών, προσφέροντάς μας μια εξαιρετικά θετική επιρροή, η οποία θα μας συνοδεύσει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα έχουμε όρεξη για νέες εμπειρίες, καινούρια σχέδια και πολλές περιπέτειες, οι οποίες θα μας τονώσουν το ενδιαφέρον μας για την αναζήτηση διάφορων ασχολιών.
Να στείλω;

Εννοείται! Η ημέρα είναι πολύ τυχερή και δεν θα την αφήσουμε να πάει χαμένη, κορίτσια! Βουτάμε κατ' ευθείαν στο ψητό και κάνουμε κίνηση όσο πιο γρήγορα μπορούμε!

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι. Η γοητεία μας είναι ανυπόφορα γουστόζα και έχουμε τη δύναμη να ρίξουμε στο πάτωμα δεκάδες μανάρια με ένα και μόνο βλέμμα απόψε.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Για σήμερα προτείνουμε κάτι πολύ κυριλάδικο. Φορέματα, σεμνές φουστίτσες που τονίζουν τη σιλουέτα μας και γενικά ό,τι είναι κομψό, αλλά κολακευτικό είναι μέσα στο παιχνίδι.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται μιας και οι πλανήτες μόνο καλή διάθεση φαίνονται να έχουν αυτήν την περίοδο. Μπορείς με άνεση και ευκολία να κάνεις αυτό που γουστάρεις και να μην κρατάς τον εαυτό σου πίσω χωρίς λόγο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.