Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

 Κριός –Πέντε των Σπαθιών
Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εξάντληση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γι αυτό θα στραφείτε προς το σύντροφός σας, ο οποίος θα είναι πρόθυμος να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης.

Ταύρος –Τρία των Ράβδων Αντίστροφα

Υπάρχουν ανεξήγητες δυσκολίες οι οποίες σας εμποδίζουν από το να ηρεμήσετε και να εκτιμήσετε τα συναισθήματα της σχέσης σας, ωστόσο το ταίρι σας θα είναι δίπλα σας ώστε να σας βοηθήσει.

Δίδυμοι – Δύο των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί σήμερα να νιώσετε μια συναισθηματική κατάρρευση, η οποία ωστόσο θα είναι απλά ένα μικρό συμβάν. Το γεγονός αυτό θα σας φέρει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Καρκίνος – Τρία των Κυπέλλων

Τα άγχη σας αρχίζουν να λιγοστεύουν και η ερωτική σας διάθεση να ανεβαίνει όσο κυλά η ημέρα. Απόψε θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας.

Λέων – Η κρίση

Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης την οποία εσείς μόνο μπορείτε να λύσετε, ωστόσο σήμερα θα αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις και θα σώσετε τη σχέση σας.

Παρθένος – Ο Ιεροφάντης

Έχετε τη διάθεση να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας με φόντο ένα μέρος πιο επίσημο από το σύνηθες. Θέλετε να ντυθείτε καλά και να γιορτάσετε τον έρωτα σας με έναν πιο ξεχωριστό τρόπο.

Ζυγός – Το Άρμα

Οι κοσμικές ενέργειες θα σας καθυποτάξουν στον έρωτα και στοργή που τρέφετε για το σύντροφό σας. η σχέση σας θα αποκτήσει μια πολύ ρομαντική και ξεχωριστή αίσθηση απόψε.

Σκορπιός – Πέντε των Κυπέλλων

Είναι πιθανό κάποια εξέλιξη, ή κάποιο απρόσμενο συμβάν να ξυπνήσει το απρόβλεπτο κομμάτι του χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να εκτιμήσετε την τρυφερή σας σχέση.

Τοξότης – Οκτώ των Πεντάκτινων

Ίσως σας δίνεται κάποια ευκαιρία για να εκτιμήσετε την περίοδο στην οποία βρίσκεστε όσον αφορά την ερωτική σας σχέση. Πρόκειται για ένα μάθημα το οποίο θα καλυτερέψει τα πράγματα.

Αιγόκερως – Έξι των Κυπέλλων

Τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε μεταξύ σας. Ταιριάζετε πολύ αυτό το διάστημα, καθώς τα συναισθήματά σας μεγαλώνουν.

Υδροχόος – Η Αυτοκράτειρα

Θα έχετε την ευκαιρία σήμερα να εκφράσετε το παιγνιώδες του χαρακτήρα σας και να βγάλετε το διασκεδαστικό και απρόβλεπτο άτομο που κρύβετε μέσα σας. Αυτή θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για το ταίρι σας.

Ιχθύς – Οκτώ των Κυπέλλων

Είναι πιθανό να νιώσετε πως θέλετε να γνωρίσετε το ταίρι σας σε κάποιους φίλους σας, κάτι το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε την ωριμότητα και την ευτυχία που κρύβει η σχέση σας.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.