Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 22-10-2017

 Κριός – Δύο των Κυπέλλων
Έχετε μια ανάγκη να νιώσετε το ρομαντισμό της σχέσης σας αυτήν την περίοδο. Θέλετε να βρεθείτε πιο κοντά με το σύντροφό σας και να δεχθείτε την αγάπη που έχει να σας προσφέρει.

Ταύρος –Τέσσερα των Κυπέλλων

Οι δυσκολίες είναι κομμάτι του προγράμματός σας αυτήν την περίοδο και δυστυχώς θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε, ωστόσο η παρουσία του συντρόφου σας κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Δίδυμοι – Έξι των Σπαθιών

Δεν είναι ανάγκη να δημιουργείτε εντάσεις με το ταίρι σας λόγω των εμποδίων της καθημερινότητάς σας. Χρησιμοποιείστε τη σχέση σας για να χαλαρώσετε και όχι για να έχετε συγκρούσεις .

Καρκίνος – Άσσος των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνατε την πιο απροσδόκητη στιγμή σε κάποιο μέρος που ποτέ δεν περιμένατε να συναντήσετε τον έρωτά σας.

Λέων – Ιππότης των Κυπέλλων

Αν είστε ελεύθεροι είναι πιθανό να νιώσετε νοσταλγικά για κάποιο πρόσωπο του ερωτικού σας παρελθόντος, κάτι το οποίο θα σας ξυπνήσει δυνατά και ανεξέλεγκτα συναισθήματα.

Παρθένος –Πέντε των Κυπέλλων

Μπορεί τα προβλήματά της σχέσης σας να σας κουράζουν πολύ αυτήν την περίοδο και να μην έχετε την αντοχή να τα αντιμετωπίσετε. Κάντε ένα διάλειμμα για ξεκούραση.

Ζυγός – Η Μεγάλη Ιέρεια

Είναι πιθανό να φοβάστε να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία της σχέσης σας αυτήν την περίοδο, ωστόσο θα σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και θα ξεπεράσετε τις φοβίες σας.

Σκορπιός – Δέκα των Πεντάκτινων

Ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε και ερμηνεύετε τα πράγματα στη σχέση σας μπορεί να έχει κάποια έλλειψη συναισθηματισμού, γεγονός το οποίο θα φοβίσει το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τοξότης – Οκτώ των Σπαθιών

Οι φωνές και οι εντάσεις μπορούν κάλλιστα να λείπουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα, αρκεί ωστόσο να ηρεμήσετε και να βρείτε χρόνο για να χαρείτε τη σχέση σας με το ταίρι σας.

Αιγόκερως – Η Δύναμη Αντίστροφα

Είναι πιθανό να κληθείτε να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο θα χαλάσει το πρόγραμμά σας, κάτι το οποίο θα σας εκνευρίσει. Μην ξεσπάσετε στο σύντροφό σας.

Υδροχόος – Ιππότης των Σπαθιών

Είναι πιθανό να έχετε πάρει μια βιαστική απόφαση όσον αφορά τη σχέση σας, η οποία αν και σας φαίνεται λογική, στην πραγματικότητα είναι πιο συναισθηματική απ' όσο θα έπρεπε.

Ιχθύς – Η Σελήνη

Μην κρατάτε τα συναισθήματα που τρέφετε για τον αγαπημένο σας πρόσωπο για τον εαυτό σας. Εκφράστε την αγάπη και τη στοργή που νιώθετε και τα πράγματα στη σχέση σας θα φτιάξουν.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.