Φλερτ με τα Άστρα 22-10-2017

Η ημέρα σήμερα, ενώ φαίνεται να θέλει να είναι θετική και τυχερή, κάτι την πιέζει και τελικά καταλήγει λίγο συντηρητική, παρά το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό. Δεν μιλάμε βέβαια για μια άσχημη περίοδο, απλά τα άστρα είναι λίγο πριν την απόλυτη θετική ενέργεια, αλλά κάτι τα κρατάει πίσω. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό θα είναι σήμερα μια αρνητική όψη, η οποία μπορεί να μας προξενήσει προβλήματα και αναταραχές όσον αφορά το πρόγραμμά μας, οι οποίες ωστόσο θα λυθούν σχετικώς άμεσα. Ευτυχώς που υπάρχουν η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Δία, ώστε να εξισορροπήσουν τα πράγματα και να μας χαρίσουν μια καλή διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Να στείλω;

Γίνεται, αν και η περίπτωση να αρχίσουμε τους συναισθηματισμούς και να χάσουμε το παιχνίδι δεν είναι μικρή. Καλό θα ήταν να στείλουμε, ωστόσο να είμαστε συντηρητικοί αυτήν την περίοδο.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι και είναι σχετικά λιγότερο ριψοκίνδυνο. Η γοητεία μας είναι αρκετά ψηλά αυτές τις ημέρες και ένα γουστόζικο αλισβερίσι δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Τα καλύτερα φορούμενα για αυτήν την ημέρα είναι κάτι το χρωματιστό, κάτι το λίγο εύθυμο και ίσως λίγο αλλιώτικο. Οι πειραματισμοί ευνοούνται και η διάθεσή μας πρέπει να προβληθεί.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μια επιλογή, μιας και οι πλανήτες δεν έχουν τη διάθεση να τιμωρήσουν όποιον παρακούσει. Μπορούμε να κάνουμε τα σχέδια και τα κέφια μας, ωστόσο, όπως πάντα, με προσοχή.
Loading...

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ

featuredpost/ΖΩΔΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ

ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ

featuredpost/ΔΙΑΦΟΡΑ,LIFESTYLE
Από το Blogger.