Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 22-10-2017

Ακριβώς μία ημέρα πριν ο Ήλιος εγκαταλείψει τον Ζυγό για να περάσει στον Σκορπιό και βάλει φωτιά στην λίμπιντο, ο μυστικός κυρίαρχος του Σκορπιού εισέρχεται στον Ζυγό, για τον Άρη λέμε.  Ο Άρης στον Ζυγό είναι σαν να λέμε ο πολεμιστής όταν θέλει να ξεκουραστεί και να δει και το δίκιο του εχθρού, απίστευτα πράγματα. Θα έχει λίγο πλάκα η αντρική συμπεριφορά, θα χάσουν ολίγη από την πατροπαράδοτη αγριάδα τους και τους πάει πολύ να κάνουν τους ευαίσθητους. Ευχαριστούμε Άρη, ευχαριστούμε Ζυγέ!
Ο Άρης βρίσκεται λοιπόν στο Ζυγό από τις 22 Οκτωβρίου έως τις 9 Δεκεμβρίου. Κάτω από την επιρροή του θα έχουμε την τάση να χρησιμοποιούμε τη γοητεία μας ως μέσο για ένα αποτέλεσμα, ειδικά ένα ερωτικό αποτέλεσμα, υπό την επίδραση αυτού του κύκλου.

Επειδή μπορούμε να δούμε πολλές διαφορετικές πλευρές σε ένα ζήτημα, μπορούμε να είμαστε ταλαντευόμενοι και αναποφάσιστοι για το πώς να δράσουμε. Δεν θέλουμε να είμαστε ο «κακός» και σπάνια καταφεύγουμε στη βία. Αντ 'αυτού, προσπαθούμε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις αν μπλεχτούμε σε καυγάδες  με στυλ. Έχουμε έμμεση προσέγγιση στον έρωτα, πολλές ευκαιρίες και έχουμε την τάση να συμμετέχουμε σε διανοητικές συζητήσεις, αλλά προσπαθούμε επίσης να κάνουμε την αντιπαράθεση άνετη! Η παθητική επιθετικότητα είναι η πλευρά της σκιάς αυτής της ενέργειας. Τι σημαίνει παθητική επιθετικότητα το ξέρουμε όλοι: «Τι έχεις;» - «Τίποτα!». Πολύ τίποτα έχει να πέσει στις σχέσεις μέχρι το Δεκέμβρη και καλό κουράγιο, boyz and girlz. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.