Ερωτοσκόπιο 22-10-2017

Ιδιαίτεροι χειρισμοί και εξισορρόπηση καταστάσεων από σήμερα. Ο Άρης εισέρχεται στον Ζυγό και έτσι ήρθε μία ώρα κατά την οποία ασκούμε την διπλωματικότητά μας, ώστε να καταφέρουμε να επιλύσουμε δύσκολες καταστάσεις που προκύπτουν ή για να επανορθώσουμε στραβοτιμονιές που έγιναν στο παρελθόν . Η αναζήτηση της αισθηματικής μας ισορροπίας είναι βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου. Η διέλευση θα ασκήσει την επιρροή της έως και τις 9 Δεκεμβρίου του 2017.
Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη. Οι κινήσεις μας τώρα μπορούν να είναι πολύ πιο χαλαρές, να μην αγχωνόμαστε και να έχουμε αυτοκυριαρχία. Όμως, δεν θα φοβηθούμε να πάρουμε ρίσκα, για αν πετύχουμε τους αισθηματικούς μας στόχους. Είμαστε άμεσοι και κυνηγάμε την περιπέτεια στον έρωτα.

Το εξάγωνο Σελήνης-Άρη δίνει το δικό του στίγμα για σήμερα και μας ωθεί στο να αναλάβουμε πρωτοβουλίες. Μας σπρώχνει ώστε να κάνουμε την κίνηση που μέχρι τώρα μας φόβιζε, με περισσότερη βεβαιότητα.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε δυναμικοί, αλλά και εγκρατείς. Οι Κριοί αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί είστε πιο υποχωρητικοί. Οι Καρκίνοι έχετε μεγαλύτερε έφεση στην περιπέτεια. Οι Αιγόκεροι βλέπετε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε σαφείς και άμεσοι. Οι Δίδυμοι να έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Τοξότες είσαστε πιο βέβαιοι για τον εαυτό σας. οι Παρθένοι είστε κοινωνικοί. Οι Ιχθείς να έχετε πίστη στις δυνάμεις σας. 

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μπορείτε να έχετε διαφορετικές προσεγγίσεις. Οι Υδροχόοι δημιουργήστε την στρατηγική σας. Οι Λέοντες να είστε πιο εξωστρεφείς. Οι Ταύροι μην κρύβεστε, δείξτε θάρρος. Οι Σκορπιοί αξιοποιήστε την δυνατότητά σας στην επικοινωνία . 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.