Αστρολογικό Δελτίο 22-10-2017

 Ισορροπία και ανακάλυψη ενός άλλου εαυτού μας σήμερα. Ο Άρης τώρα εισέρχεται στον Ζυγό και καταφέρνει να διδαχθεί ορισμένες αρετές. Βάζουμε μπροστά την διπλωματικότητά μας, βλέποντάς πως το να πηγαίνουμε συνέχεια κόντρα στα πάντα δεν βγάλει πουθενά. Μαθαίνουμε την αξία της ισορροπίας, ενώ αναζητάμε μέσα μας την αρμονία . Αυτή η διέλευση θα ασκήσει την επιρροή της έως και τις 9 Δεκεμβρίου του 2017.
Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη. Μπορούμε να χαλαρώσουμε και να επιχειρήσουμε να ζήσουμε ορισμένες περιπέτειες. Αφήνουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και βλέπουμε τα πράγματα πιο ήρεμα. Έχουμε μεγάλες απορίες για την ζωή και θέλουμε να βρούμε απαντήσεις . Ταυτόχρονα είναι μία πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσουμε κάποια γυμναστική δραστηριότητα.
Η Σελήνη έχει και εξάγωνο με τον Άρη. Έτσι, εδώ θα ενδυναμωθεί η πλευρά του Άρη που θα μας δώσει την απαραίτητη ώθηση, ως προς το να πάρουμε πρωτοβουλίες.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είσαστε συνετοί και προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οι Κριοί έχετε δύναμη, αλλά και σοβαρότητα. Οι Ζυγοί είσαστε πιο εξισορροπημένοι. Οι Αιγόκεροι βρίσκετε ορισμένες νέες πτυχές του εαυτού σας.  
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς καταφέρνετε να ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Οι Δίδυμοι είσαστε συγκεντρωμένοι. Οι Ιχθείς αναλαμβάνετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Οι Παρθένοι είσαστε πιο αισιόδοξοι. Οι Ιχθείς έχετε νέες ευκαιρίες, να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας.  
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί να είσαστε ανοιχτοί σε προκλήσεις . Οι Υδροχόοι ανακτάτε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Οι Λέοντες είσαστε πιο δραστήριοι. Οι Ταύροι κάνετε νέες κινήσεις. Οι Σκορπιοί είσαστε πιο συστηματικοί.  
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Εξάγωνο
Αρης
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.