Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 22-10-2017

Κριός
Το συναίσθημά σας θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο σήμερα. Το εντυπωσιακό θα είναι όμως το ότι η δύναμή σας εξωτερικεύεται με έναν ιδιαίτερα αρμονικό τρόπο, αξιοποιήστε αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Μπορείτε να δείτε κάπως διαφορετικά ορισμένες πτυχές της ζωής σας. Έχετε να μάθετε πολλά από τις καταστάσεις που εξελίσσονται τώρα, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

Δίδυμοι

Είσαστε σε θέση να συμμετέχετε στην θετικότητα της ημέρας. Όμως, θα χρειαστεί να αναζητήσετε μερικές ισορροπίες. Προσοχή, τώρα απαιτούνται ορισμένες πιο αγνές προθέσεις.

Καρκίνος

Μπορείτε να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι . Έτσι, θα καταφέρετε να βρείτε την αναγκαιότητα να αξιοποιήσετε την ιδιαίτερη δύναμη, την οποία αισθάνεστε πιο έντονη σήμερα.

Λέων

Είναι μία περίοδος ορισμένων αλλαγών. Αυτό βέβαια θα γίνει αργότερα πολύ πιο αισθητό σε ένα πολύ γενικότερο επίπεδο. Να είστε έτοιμοι να συμμετέχετε στις αλλαγές αυτές.

Παρθένος

Δεν μπορεί τώρα τίποτα να σας αποσπάσει από τους πραγματικούς ερωτικούς σας στόχους. Αυτό σύντομα θα το καταλάβετε. Μείνετε σε αυτή την κατάσταση, μην παρασυρθείτε το επόμενο διάστημα.

Ζυγός

Μπαίνετε σε μια περίοδο η οποία θα σας βοηθήσει να μάθετε ορισμένα πράγματα για τον εαυτό σας. Η αλήθεια είναι πως θα καταφέρετε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας για πολλά πράγματα.

Σκορπιός

Να είσαστε έτοιμοι να μάθετε πολλά αυτή την περίοδο. Αντιμετωπίζετε ορισμένες δυσκολίες λόγω της εσωτερικής σας πάλης που εξωτερικεύονται στον αισθηματικό τομέα.

Τοξότης

Η ημέρα σας καλεί να αφεθείτε ελεύθεροι και να αποδείξετε το ποιοι πραγματικά είστε. Η ενθουσιώδης φύση σας κάνει την εντυπωσιακή εμφάνισή της, ακολουθήστε αυτή την κατάσταση.

Αιγόκερως

Είναι μία περίοδος κατά την οποία θα μάθετε να εκτιμάτε περισσότερο αυτά τα οποία έχετε. Τώρα στο αισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να δείτε την συνολική εικόνα και όχι το κάθε περιστατικό μόνο του.

Υδροχόος

Θα είναι μία ευνοϊκή φάση για εσάς, έτσι ώστε να καταφέρετε να προχωρήσετε σε ορισμένες κινήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία καλύτερη στρατηγική για τις κινήσεις σας.

Ιχθείς

Τώρα μπορείτε να κάνετε την κίνησή σας, αλλά δείξτε μεγάλη προσοχή στο ότι απόψε το βράδυ οι ευνοημένοι είναι εκείνοι που πραγματικά θα δείξουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.