Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 22-10-2017

Ένα παράξενο 6 κρατάει την μαγεία του ερωτικού μας πεπρωμένου σήμερα. Και είναι παράξενο γιατί κανονικά το 6 είναι πολύ ιδεαλιστικό και απαλλαγμένο από επιδιώξεις. Αλλά στην ρίζα του σημερινού Αριθμού Πεπρωμένου βρίσκεται ένα πανίσχυρο 22 – ο Χρυσός Αριθμός της Δύναμης – και δύο καρμικά δεκάρια. Είναι ένα 6 φτιαγμένο για νέες σχέσεις και για φλερτ με τρελή γοητεία, μην σας ξεγελάει.
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Αν και κανονικά το 6 είναι αριθμός που σας είναι εύκολος, τον έχετε, η σημερινή ημέρα φέρνει ερωτικές προκλήσεις . Μην παραξενευτείτε αν άνθρωποι που τους έχετε ως δεδομένους τελικά σας βάλουν σε δύσκολες δοκιμασίες που θα σας ανάψουν!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Το 6 είναι απόλυτα συμβατός αριθμός για το 2 το δικό σας, όποια ρίζα και αν έχει. Είναι μια μέρα που μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε κι εσείς, έτσι για αλλαγή, μια πρώτη κίνηση για να προσεγγίσετε έναν άνθρωπο που σας κάνει να καρδιοχτυπάτε.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Μια μέρα θαυμάτων και ξαφνικών εξελίξεων, που μπορεί να σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνετε πολλά περισσότερα στον ερωτικό τομέα. Αυτά τα όμορφα δικά σας τρικ, με τις εκπλήξεις και την καλή ροή ενέργειας, έχουν μεγάλη εύνοια και επιτυχία .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Είναι το 6 συμβατό με το 4; Κατά μία έννοια ναι, με το 4 πάντα να κυριαρχεί και να απαιτεί. Αλλά θα διαπιστώσετε ότι σήμερα οι συνηθισμένοι άνθρωποι, αυτοί που σας κάνουν να χαμογελάτε με την ανωτερότητά σας, θα είναι κάπως πιο δύσκολοι στόχοι!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Είναι η τέλεια ευκαιρία να ασκήσετε την γοητεία σας σε ανθρώπους που είναι σοβαροί, δυναμικοί και θέλουν μια μόνιμη σχέση. Παραδεχτείτε το, κι εσείς θα θέλατε κάτι πιο μόνιμο, χειμώνας έρχεται κι ας μην του φαίνεται!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Παρά το γεγονός ότι συνήθως είστε άτομα υποχωρητικά, σήμερα ξεσηκώνεται η εσωτερική σας δύναμη και μπορεί να ξαφνιάσετε τους γύρω σας με την αποφασιστικότητα σας αλλά και τον έξυπνο τρόπο που παίζετε με το μυαλό τους. Καλά το πάτε, συνεχίστε.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Είναι μια εξαιρετική ημέρα για να προσεγγίσετε ανθρώπους που συνήθως δεν τολμάτε να τους συναντήσετε ή το αποφεύγετε. Δείτε πώς θα πιείτε το νέκταρ της σημερινής ημέρας, περισσεύει για όλους!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Είναι μια στιγμή που θα σας αφήσει άφωνους ίσως ο δυναμισμός ανθρώπων που δεν τους το είχατε να σηκώνουν ανάστημα. Αλλά αυτό εξιτάρει την διάθεσή σας για κατάκτηση και τελικά μπορεί να λειτουργήσει θετικά στην λίμπιντο .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Πάντα τα πηγαίνετε τέλεια με το 6, είστε αδελφοποιητά πεπρωμένα. Πόσο μάλλον σήμερα, που το 6 έχει μια έξτρα δύναμη λόγω των ριζικών του αριθμών. Η γοητεία σας απλώνεται πολύ πέρα από τον ορίζοντά σας και μπορείτε να έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στον έρωτα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.