Επανασυνδέσεις Ζωδίων 22-10-2017

Κριός
Μπορείτε να είσαστε πολύ δυναμικοί σήμερα και αυτό είναι θετικό. Ίσως και θετικότερο από αυτό, είναι το ότι πράγματι συνδυάζετε τον δυναμισμό σας με μία εσωτερική αρμονία .

Ταύρος

Είναι καλή στιγμή για να βγείτε από τον κόσμο στον οποίον έχετε κλειστεί. Συναισθηματικά βρίσκεστε περίπου σε μία φάση αυτοαπομόνωσης, αναζητήστε την αιτία.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι για πολύ περισσότερα από όσα νομίζετε. Οι πράξεις σας μπορούν να διακατέχονται τώρα από πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, να είστε σε εγρήγορση.

Καρκίνος

Συνδυάζετε τώρα τον δυναμισμό σας με την ανάγκη σας να ζήσετε την περιπέτεια . Αυτό θα το καταφέρετε πράγματι, αλλά θα χρειαστεί να αναζητήσετε ορισμένες ισορροπίες.

Λέων

Η θετικότητα της ημέρας είναι γεγονός και εσείς καλείστε να αποδείξετε τώρα πως μπορείτε να συμμετέχετε μέσα σε αυτήν, δεν πάτε λοιπόν για πρόβα, έχετε πρεμιέρα απόψε.

Παρθένος

Να προχωράτε με μεγαλύτερη βεβαιότητα, αλλά για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να είσαστε και εσείς σε θέση να έχετε μία καλύτερη διάθεση, αν αποφασίσετε τώρα να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Μπορείτε να γίνετε μέρος μία μεγάλης πραγματικότητας. Είναι αλήθεια πως ολόκληρο το τελευταίο διάστημα σας δόθηκαν ευκαιρίες για να βρείτε την ισορροπίες σας.

Σκορπιός

Τίποτα δεν είναι τόσο απλό όσο μπορεί να φαίνεται και αυτό είναι κάτι που εσείς το γνωρίζετε καλύτερα από πολλούς, όμως τώρα αυτή την αλήθεια πρέπει να την ενσωματώσετε στην σκέψη σας.

Τοξότης

Η μεγάλη σας έφεση στην περιπέτεια, η οποία τώρα πραγματικά θα γίνει πολύ πιο έντονη, θα καταφέρει να σας οδηγήσει στο να αναλάβετε πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες.

Αιγόκερως

Μπορείτε να πάρετε μία ανάσα τώρα, να ηρεμήσετε, να δείτε πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις και να καταλάβετε πως τίποτα δεν είναι τόσο άσχημο όπως ίσως εσείς νομίζατε.

Υδροχόος

Είναι μία στιγμή που θα είναι καλύτερο να γνωρίζετε καλά ποιες είναι οι κινήσεις σας και αυτό είναι κάτι που στον τομέα του ερωτικού σας παρελθόντος μετράει ιδιαίτερα τώρα.

Ιχθείς

Μπορεί ορισμένα πράγματα να μην τα έχετε λάβει και τόσο σοβαρά υπόψιν. Μην ακούτε κανέναν ο οποίος προσπαθεί να σας πείσει πως όλα είναι καλά και ωραία, αν δεν πείθεστε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.