Σαββατοκύριακο Αγάπης 21/10 – 22/10/2017

Κριός
Εάν υπάρχει ένα ζώδιο που θα έχει επιπλέον ισχυρή μαγεία και διαίσθηση κατά τη διάρκεια αυτού του σεληνιακού κύκλου - και ειδικά αυτή την εβδομάδα - αυτό θα είστε εσείς. Υπάρχει μια μεγάλη εστίαση σε αυτές τις πτυχές, και πολύ ευοίωνο και ευεργετικό κλίμα στον έρωτα. Μην χάσετε την ευκαιρία. Όλοι οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας γίνονται πιο σημαντικοί στην περίοδο αυτή. Συνδέετε καλύτερα και βαθύτερα, και αυτό συμβαίνει κυρίως μέσω ευχάριστων εμπειριών. Περιστασιακά μέσω προβληματικών, αλλά κυρίως μέσω ευχάριστων εμπειριών.

Ταύρος

Τόσο η βελτίωση μιας υπάρχουσας σχέσης όσο και η εξεύρεση μιας νέας ικανοποιητικής σχέσης ευνοούνται. Το Διαδίκτυο και παρόμοια μέσα μπορούν να γίνουν πηγή ενός νέου έρωτα. Ο κοινωνικός κύκλος σας μπορεί επίσης να γίνει μια τέτοια πηγή. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο τα μέγιστα. Υπάρχει ανάγκη ιδιαίτερης προσοχής στη προσωπική σας υγεία, όμως. Πάντα να παίζετε με ασφάλεια το ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμος

Πολύ καλό αυτό το Σκ και γενικότερα αυτή η περίοδος για τον έρωτα. Ειδικά για όσους έχουν ήδη σχέση. Οι γάμοι ή άλλες μορφές τυποποίησης της σχέσης ή η μετακίνηση της ένα βήμα παραπέρα, ευνοούνται. Οι προτάσεις γάμου είναι επίσης δυνατές. Αυτό δεν σημαίνει ότι η τύχη σας μειώνεται όμως αν είστε αδέσμευτοι. Γενικά υπάρχει εύνοια.

Καρκίνος

Ο έρωτας έχει χαρές να σας δώσει. Η οικογένεια και η σχέση σας με αυτή, επίσης, βελτιώνεται. Τα προβλήματα είναι λιγότερα, οι διενέξεις είναι λιγότερες, η αγάπη είναι ισχυρότερη, η υποστήριξη είναι επίσης ισχυρότερη. Επιπλέον, είναι δυνατό και να βρείτε μια νέα αγάπη από άτομα που ξέρετε από τον χώρο εργασίας σας.

Λέων

Ο έρωτας και η κοινωνική ζωή λαμβάνουν κάποιες ευεργετικές επιρροές . Οι υπάρχουσες σχέσεις γίνονται καλύτερες και πιο ευτυχισμένες. Τόσο οι ρομαντικές όσο και οι φιλικές. Η συνάντηση νέων ανθρώπων μπορεί επίσης να συμβεί, αλλά όχι σε μεγάλο αριθμό. Έτσι, για singles αυτό δεν θα είναι ένα ευοίωνο ΣΚ.

Παρθένος

Το μαγικό, γοητευτικό πλαίσιο  που προσκαλεί νέους ανθρώπους στη ζωή σας ευνοείται. Αυτό σημαίνει, νέοι εραστές, νέοι φίλοι, νέοι πελάτες, νέοι συνεργάτες, νέοι οτιδήποτε. Φυσικά, επικεντρωθείτε στις ιδιότητες που θέλετε, και όχι στους συγκεκριμένους ανθρώπους, γιατί ο Ερμής μπορεί να σας κάνει και δώρο μια εντελώς παράξενη και αναπάντεχη σχέση.

Ζυγός

Η αυτοπεποίθησή σας είναι ισχυρή και είστε αισιόδοξοι τις περισσότερες φορές. Οι γοητείες σας είναι πιο λαμπρές από ό, τι συνήθως, και έτσι είναι και οι θετικές πλευρές του χαρακτήρα σας. Οι άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί σας. Αυτό ισχύει για τους φίλους, τους γνωστούς, τους πελάτες, τους συναδέλφους κλπ. Η βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεών σας, ρομαντικών και κάθε άλλου είδους, είναι ευνοϊκότερη από τη δημιουργία νέων, αλλά εάν κάποιοι νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, περιμένετε να παραμείνουν.

Σκορπιός

Η βελτίωση και η επούλωση του εαυτού σας, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σας, η εκδήλωση των ονείρων και των στόχων σας και η δημιουργία οποιασδήποτε ευτυχίας θέλετε είναι ατ θέματα που είναι ισχυρότερα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου για εσάς. Η αγάπη είναι επίσης πολύ ισχυρή, και έτσι θα έχετε πολλά να περιμένετε αυτό το ΣΚ.

Τοξότης

Ο πνευματικός κόσμος και η φαντασία σας είναι πιο σημαντικά για εσάς από τη λεγόμενη πραγματική ζωή. Τουλάχιστον αυτό είναι το πώς αισθάνεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εάν η ερωτική σας ζωή βασίζεται στη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας, τότε αυτό το ΣΚ μπορεί να είναι μια πολύ όμορφη περίοδος για σας.

Αιγόκερως

Η αγάπη δεν λαμβάνει μεγάλη εστίαση. Οι υπάρχουσες σχέσεις δεν θα αντιμετωπίσουν νέα προβλήματα και προκλήσεις . Επομένως, εάν είστε σε καλή σχέση, τα πράγματα θα προχωρήσουν κανονικά. Από την άλλη πλευρά, αν η σχέση σας είναι προβληματική, αυτό θα συνεχιστεί. Μπορεί να προκύψουν νέες σχέσεις, καθώς ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται, αλλά πιθανότατα θα προχωρήσουν αργά.

Υδροχόος

Η αγάπη γίνεται πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και πολύ τυχερή. Μπορείτε να κάνετε μεγάλη πρόοδο με όχι τόσο μεγάλη προσπάθεια. Αλλά δεν είναι καιρός να χαλαρώσετε. Ήρθε η ώρα να κάνετε το καλύτερό σας. Όσο περισσότερο δοκιμάζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η πρόοδος και η επιτυχία, και πιο μόνιμη.

Ιχθείς

Δώστε εστίαση στην σωματική επαφή. Μπορεί να κάνει μια σχέση καλύτερη και βαθύτερη. Είναι ο τρόπος σας να εκφράζετε, να μοιράζεστε και να λαμβάνετε αγάπη. Οι αδέσμευτοι όμως φροντίστε να έχετε εξασφαλίσει μια ποιότητα σχέσεων, πριν ανοιχτείτε στο σωματικό πεδίο.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.