Ερωτικό Πεπρωμένο και Αριθμοί 21-10-2017

Το 5 που έρχεται να φωτίσει το ερωτικό πεπρωμένο της ημέρας είναι ένας αριθμός σαγηνευτικός, γεμάτος δυνάμεις. Ονομάζεται και αριθμός του ανθρώπου, διότι σχετίζεται με τις 5 αισθήσεις . Και πόσο έχουμε ανάγκη τις αισθήσεις στον έρωτα! Σταματήστε να στέλνετε μηνύματα με τα κινητά, στείλτε τα με τα σώματα και με τα βλέμματα!
Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 1

Η δόνηση του 5 έρχεται σαν ανοιξιάτικο αεράκι μέσα στο φθινόπωρο να σας θυμίσει ότι πρέπει να ζήσετε, να ερωτευτείτε και να σας αγαπήσουν. Τολμήστε να βγείτε λίγο έξω από την συνηθισμένη σας ζώνη ασφάλειας, το έχετε ανάγκη.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 2

Μπορεί ως συνήθως να νιώθετε μια ανασφάλεια στο ζήτημα του φλερτ, αλλά το δυνατό 5 έχει να σας κάνει δώρο την προσωπική σας απελευθέρωση αν το θελήσετε. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας αισθήσεις και αισθήματα.

 Αριθμός Πεπρωμένου 3

Είστε πολύ συμβατοί με το 5, εσείς βάζετε την ευκολία επικοινωνίας και το 5 την έκφραση του στιγμιαίου πάθους. Εξαιρετική ημέρα για να σοβαρέψετε μια σχέση. Αν έχετε ήδη έναν σύντροφο διαλέξτε κάτι που να ανανεώνει την λίμπιντο .

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 4

Παρά το γεγονός ότι δεν είστε πολύ καλά συμβατοί με το 5, θα νιώσετε κι εσείς την ανάγκη λίγο να διασκεδάσετε και να βρείτε ανθρώπους που θα σας αναγεννήσουν την διάθεση για τον έρωτα και το φλερτ. Αφήστε λίγο το αγχωτικό σας πρόγραμμα και βγείτε έξω!

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 5

Ανέτειλε λοιπόν η δική σας μέρα. Μπορείτε να χορτάσετε ηδονή, κάτι που είναι άλλωστε και η αποστολή σας σε αυτήν την γη. Μπορείτε να φλερτάρετε με την καρδιά σας και να γοητεύσετε κόσμο με την δύναμη των αισθήσεων.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 6

Το 6 που σας χαρακτηρίζει είναι σε καλή συμβατότητα με τον Αριθμό Πεπρωμένου της ημέρας. Είστε έτοιμοι να παραδοθείτε σε ένα όμορφο πάθος . Ετοιμάστε τον εαυτό σας για αλλαγές στον ερωτικό τομέα που θα σας ανανεώσουν.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 7

Η κάπως μελαγχολική σας διάθεση υποχωρεί. Μια γενική τάση για ερωτικό παιχνίδι σας ξεσηκώνει κι εσάς. Είναι πολλοί οι άνθρωποι σήμερα που έχουν την ανάγκη να έρθουν πιο κοντά σας και να λύσουν το μυστήριό σας.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 8

Αν και είστε από τους ανθρώπους που δεν παρασύρονται εύκολα, καλό είναι να αφεθείτε στην όμορφη και γλυκιά δόνηση της ημέρας. Είναι μια τέλεια ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να ασχοληθείτε επιτέλους με το σώμα σας, που το έχετε παραμελήσει.

Προσωπικός Αριθμός Πεπρωμένου 9

Εσείς είστε το απόλυτο πνεύμα, το 5 είναι το απόλυτο σώμα, η μίξη μεταξύ σας φέρνει την τέλεια ισορροπία . Γλυκό και γεμάτο ηδονική προσμονή το 5, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πρωτόγνωρες χαρές και να απολαύσετε μια μέρα γεμάτη με επικοινωνία .
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.