Αστρολογικό Δελτίο 21-10-2017

Καλοσύνη και φαντασία σήμερα, χωρίς να λείπει η εργατικότητα. Με το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, είναι μία ημέρα κατά την οποία θα νοιώσουμε πιο έντονα την επιθυμία να ονειρευτούμε, να φανταστούμε το μέλλον μας έτσι ακριβώς όπως εμείς πραγματικά θέλουμε, χωρίς να βασιζόμαστε σε ό,τι προσπαθούν να μας επιβάλουν οι άλλοι. Ταυτόχρονα, είναι μία πολύ καλή στιγμή για να ασχοληθούμε με δραστηριότητες καλλιτεχνικές.
Η Σελήνη σχηματίζει ταυτόχρονα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα και ας μην ξεχνάμε πως από εχθές βρίσκεται στον αστερισμό τον οποίον ο Πλούτωνας κυβερνά, τον Σκορπιό. Με αυτή την όψη θα αφοσιωθούμε πραγματικά σε ό,τι μας αφορά. Είμαστε εργατικοί και λεπτομερείς σε ό,τι κάνουμε, έχουμε μεγάλο δυναμισμό και ισχυρή θέληση . Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε να κρατάνε μυστικά, σε σχέση με τα σχέδιά μας.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να δείτε τα πράγματα με έναν διαφορετικό τρόπο. Οι κριοί μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες. Οι Ζυγοί είσαστε ευφάνταστοι. Οι Καρκίνοι έχετε θετικότητα. Οι Αιγόκεροι μπορείτε να κάνετε ορισμένες σημαντικές κινήσεις. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μείνετε συνδεδεμένοι με την εύνοια της ημέρας. Οι Δίδυμοι μπορείτε να δείτε πιο ήρεμα τις καταστάσεις. Οι Τοξότες δράτε με αυτοπεποίθηση. Οι Ιχθείς είσαστε πολύ δημιουργικοί, αξιοποιήστε την διάθεσή σας. Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είσαστε δυναμικοί και αποτελεσματικοί. Οι Υδροχόοι κάντε κινήσεις στρατηγικές. Οι Λέοντες να έχετε αυτοπεποίθηση. Οι Ταύροι μην αποσπάστε. Οι Σκορπιοί ενισχύεστε από την θέλησή σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης

Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής


Ήλιος
Σύνοδος
Δίας


Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος


Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός


Σελήνη
Σύνοδος
Ερμής


Σελήνη
Ποσειδών


Σελήνη
Εξάγωνο
Πλούτων


Ερμής
Σύνοδος
Δίας


Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών


Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης


Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος


Δίας
Αντίθεση
Ουρανός


Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός

Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.