Επανασυνδέσεις Ζωδίων 21-10-2017

Κριός
Μπορείτε να δείτε τις καταστάσεις πιο απαλά, με λιγότερη αυστηρότητα και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Μην είστε αυτή τη στιγμή πολύ αναλυτικοί, δράστε ως ήρεμη δύναμη .

Ταύρος

Είναι καλή στιγμή για να περάσετε ορισμένες όμορφες και πιο απαλές στιγμές. Δεν πρέπει στην διεκδίκησή σας να είστε τόσο επίμονοι, βρείτε την ισορροπία στην κίνησή σας.

Δίδυμοι

Το γιατί ακριβώς είσαστε έτοιμοι είναι αδιευκρίνιστο. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως είστε πραγματικά έτοιμοι όταν εσείς θα το αποφασίσετε, αλλάξτε την στρατηγική σας τώρα.

Καρκίνος

Πρέπει να πάρετε ορισμένες αποφάσεις . Όμως, αυτή τη στιγμή έχετε μία πάρα πολύ  σημαντική ευκαιρία και αυτή βρίσκεται στο να δείτε ορισμένες καταστάσεις πιο απλά.

Λέων

Είστε σε μία φάση που οι κινήσεις σας δεν πρέπει απλά να διέπονται από αυτοπεποίθηση, αλλά πρέπει ταυτόχρονα να ισχυροποιείτε τις δράσεις σας χάρις την θέλησή σας.

Παρθένος

Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την περίοδο να αναζητήσετε την δύναμή σας, μέσα από τις ενέργειες της απλότητας. Αφεθείτε σε μία πιο ελεύθερη κατάσταση και ζήστε πιο ανάλαφρα.

Ζυγός

Θα φύγει ένα βάρος από επάνω σας σήμερα, θα αισθανθείτε πιο δυναμικοί και λιγότερο ανασφαλείς. Προσέξτε πολύ ορισμένες ακρότητες που ίσως να βρεθούν κοντά σας.

Σκορπιός

Είναι μία περίοδος αύξησης δύναμης για εσάς και αυτό εκδηλώνετε πολύ έντονα σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. σε ό,τι αφορά στον ερωτικό τομέα του παρελθόντος, νοιώστε πιο σίγουροι.

Τοξότης

Μπορείτε να απαλύνετε καταστάσεις και αν επιδιορθώσετε ζητήματα του παρελθόντος. Θα είστε αρκετά υποχωρητικοί, όμως αποφύγετε πιθανές υπερβολές που είναι εναντίον σας.

Αιγόκερως

Έχετε τους δικούς σας λόγους να αισθάνεστε ‘όπως ακριβώς εσείς θέλετε. Όμως καμιά φορά τα συναισθήματα μας μπορεί αν αποδειχθεί ότι δεν είναι αληθινά και είναι αποτέλεσμα των καταστάσεων.

Υδροχόος

Μην μένετε σε κάτι από συνήθεια. Αν πραγματικά λοιπόν αποφασίσετε πως πίσω από τους στόχους σας βρίσκονται ειλικρινή συναισθήματα, οι καταστάσεις θα αρχίσουν να ρυθμίζονται βάσει των κινήσεών σας.

Ιχθείς

Είναι μία πολύ θετική στιγμή τώρα για εσάς, έχετε ορισμένες πολύ σημαντικές ευκαιρίες για κάποιες δράσεις οι οποίες έχουν μέσα τους έντονα το ρομαντικό στοιχείο.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.