Ερωτοσκόπιο 21-10-2017

Ευχάριστη διάθεση και μεγάλη στόχευση σήμερα. Με την Σελήνη να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα είμαστε σε μία ευχάριστη διάθεση. Έχουμε όρεξη για την ζωή και τον έρωτα. Θέλουμε να ονειρευτούμε παρέα με το αγαπημένο μας πρόσωπο και να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη, έξω από τα κοινωνικά στερεότυπα.
Η Σελήνη σχηματίζει και εξάγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο μάλιστα υποστηρίζεται και από την διέλευση της Σελήνης, η οποία είναι από εχθές στον αστερισμό που κυβερνά ο Πλούτωνας, τον Σκορπιό. Με αυτό το εξάγωνο πρόκειται να αυξήσουμε την δύναμή μας και να στηρίξουμε τις κινήσεις και τις αποφάσεις μας επάνω στην ισχυρή μας θέληση . Τα συναισθήματα βγαίνουν προς τα έξω και αποκαλύπτονται, είναι κατάλληλη ώρα για να πάρουμε πρωτοβουλίες.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να είσαστε πιο ρομαντικοί και γοητευτικοί. Οι Κριοί να αφεθείτε ελεύθεροι. Οι Ζυγοί να έχετε πιο ήρεμη προσέγγιση . Οι Καρκίνοι είσαστε πιο αισιόδοξοι. Οι Αιγόκεροι καταφέρνετε να προκαλέσετε το ενδιαφέρον . 

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς να έχετε ελεύθερη την σκέψη και το μυαλό σας σήμερα. Οι Δίδυμοι είσαστε πιο ευδιάθετοι. Οι Τοξότες ονειροπολείτε. Οι Παρθένοι ξεφεύγετε από τα καθιερωμένα. Οι Ιχθείς είσαστε άνετοι και σίγουροι, παρόλο που ταξιδεύετε με την φαντασία σας.  .

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί βασίζετε την κίνησή σας στη θέλησή σας. Οι Υδροχόοι μην κλείνεστε σε ό,τι σας ορίζουν οι άλλοι. Οι Λέοντες είσαστε πιο ελεύθεροι τώρα. Οι Ταύροι πάρτε πρωτοβουλίες. Οι Σκορπιοί είστε μέσα στην ζώνη των πιο ευνοημένων αυτή τη στιγμή. 
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.