Ερωτική Σελήνη 21-10-2017

Πανέμορφη η δράση της Σελήνης, που βρίσκεται στον Σκορπιό και γεμίζει την ψυχή μας με βαθιά συναισθήματα, ενώ φέρνει στο φως όλο τον πλούτο των αναγκών και των πόθων. Καθώς θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ετοιμαστείτε για μια κατάδυση στα τρίσβαθα της λίμπιντο .
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι σχέσεις βαθαίνουν και αναπτύσσονται και διεισδύουν σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο. Αυτή η διαδικασία ξεκινά μερικές φορές από εσάς και μερικές φορές ξεκινάει από το άλλο άτομο, αλλά σε κάθε περίπτωση οδηγεί σε μια πολύ βαθύτερη κατανόηση και σύνδεση μεταξύ σας. Αποκαλύπτετε τώρα κρυφά μέρη του εαυτού σας. Θέματα βαθιάς σημασίας και ανησυχίας για σας, τα γεγονότα και οι εμπειρίες στην πρώιμη ζωή σας που πολύ σπάνια αναφέρετε και τα συναισθήματα που συνήθως κρατάτε κρυμμένα εκτείνονται στην επιφάνεια. Οποιοδήποτε συναίσθημα, είτε πρόκειται για αγάπη, για μίσος, για εκτίμηση, για ζήλια ή για οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα, έρχεται στο φως, προκαλώντας βαθύτερες, πιο σημαντικές και λιγότερο επιφανειακές σχέσεις.

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συζητήσετε θέματα με τους γονείς, τα παιδιά, τους αδελφούς, τις αδελφές και τους στενούς φίλους που συνήθως δυσκολεύεστε να αναδείξετε. Η αντιμετώπιση άλλων με αυτά τα δύσκολα ή κρυμμένα ζητήματα είναι πιθανό να είναι έντονη και μερικές φορές δυσάρεστη, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά επωφελές. Η θεραπεία των πληγωμένων συναισθημάτων και η προθυμία να αντιμετωπιστούν θέματα που συνήθως κρατούνται κρυμμένα δεν επιτυγχάνεται ποτέ ευκολότερα από αυτή τη στιγμή.

Αυτή η χρονική περίοδος είναι μια ευκαιρία όπου τα συναισθηματικά και φυσικά μπλοκ μπορούν να χαλαρώσουν. Το μασάζ και άλλες τεχνικές εργασίας σώματος είναι πολύ ωφέλιμες και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να λάβετε κάποια μορφή σωματικής εργασίας ή φυσικής θεραπείας που είναι πολύ καλή.

Μπορεί επίσης να αισθανθείτε την επιθυμία να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που είναι συναισθηματικά έντονες και απορροφούν το μυαλό σας. Θα υπάρχει περίσσεια συναισθήματος, χρησιμοποιήστε την για να σπάσετε τα προσωπικά σας όρια.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.