Φλερτ με τα Άστρα 21-10-2017

Τα κέφια σήμερα, αν και όχι τέλεια, θα είναι αρκετά καλά. Υπάρχει περιθώριο για ευχάριστες εκπλήξεις και ανατρεπτικές καταστάσεις, ωστόσο τα προβλήματα δεν θα απουσιάζουν. Είναι πιθανό να έχουμε μια αίσθηση μοναξιάς αυτήν την περίοδο και να νιώσουμε πως τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα τα βάψουμε και μαύρα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μάλιστα θα είναι ένα στοιχείο το οποίο θα μας κάνει να νιώσουμε ευτυχία και ίσως κάποια εκτίμηση περισσότερο από το συνηθισμένο για τον εαυτό μας, ενώ η τύχη μας θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη όπως κυλά η ημέρα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ουρανό ωστόσο είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις, αλλά τίποτα το άλυτο.
Να στείλω;

Δεν είναι εκτός της συζήτησης, μιας και τόσο η τύχη μας όσο και η διάθεσή μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα σήμερα. Προσέχουμε και αποφεύγουμε ωστόσο τους πολλούς συναισθηματισμούς.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό είναι μια καλή επιλογή και ως συνήθως λίγο πιο σέηφ από τις υπόλοιπες. Κάνουμε το παιχνίδι μας, περνάμε καλά και δεν αφήνουμε μικρές ανόητες αναποδιές να μας κρατήσουν πίσω.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Το ρούχο της ημέρας πρέπει να είναι απλό, γουστόζικο ωστόσο, με μουντά χρώματα και ένα καλό δέσιμο όσον αφορά διάφορα κοσμήματα, βάψιμο και φυσικά πατούμενο.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό γίνεται, ωστόσο πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί απ' ό,τι συνήθως, μιας και οι πλανήτες, αν και καλοί μαζί μας, υπάρχει περίπτωση να μας την αστράψουν.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.