Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 21-10-2017

Κριός
Η ημέρα έχει μέσα της κάτι μαγικό. Ο συνδυασμός της σκληρότητας και της χαλαρότητας, ο συνδυασμός της δύναμης και της θέλησης, με την φαντασία και το όνειρο.

Ταύρος

Έχετε όντως ερωτισμό, ακόμα. Όμως πρέπει να τον μοιραστείτε. Ξέρετε πολύ καλά πως τα συναισθήματα είναι κάτι το οποίο έχει κοινωνικές διαστάσεις. Σε αυτό στρέψτε τώρα την προσοχή σας.

Δίδυμοι

Περάσατε από μία φάση κατά την οποία είχατε όντως τη δυνατότητα να αναπτύξετε κάπως μία διαφορετική και πιο ήρεμη θεώρηση επάνω στα πράγματα. Δεν είναι τελικά πιο απλή η ζωή;

Καρκίνος

Μπορείτε να κάνετε κάτι σήμερα; Ναι κι αυτό είναι να βρείτε την πραγματική αιτία σε ορισμένα πράγματα. Έχετε φαντασία, αυτή μπορεί τώρα να αξιοποιηθεί για να δείτε νοητικά αυτό που τα ματιά χάνουν από το πεδίο τους.

Λέων

Δεν αρκεί ούτε καν να είστε ο εαυτός σας. Πώς μπορούμε να είμαστε κάτι όταν δεν ξέρουμε τι είναι αυτό; Πρέπει αν κοιτάξετε βαθύτερα μέσα σας, εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις .

Παρθένος

Η λογική για εσάς είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και ενίοτε ένα σχεδόν παντοδύναμο όπλο. Σχεδόν όμως, διότι τώρα μαθαίνεται την αξία του συναισθηματικού σας κόσμου καλύτερα.

Ζυγός

Όταν είμαστε ευτυχισμένοι και μόνοι, δεν είμαστε ευτυχισμένη, διότι η ευτυχία πρέπει να μοιράζεται. Αυτό δεν σημαίνει το αν είμαστε μέσα ή έξω από μία σχέση, αλλά το αν στην καρδιά maς υπάρχει κάποιος άνθρωπος.

Σκορπιός

Η δύναμη δεν λέει τίποτα από μόνη της. Υπάρχει ένα άτομο για το οποίο θέλετε να έχετε δύναμη; Αν ναι, στρέψτε όλες σας τις δυνάμεις για να προσεγγίσετε αυτό το πρόσωπο.

Τοξότης

Ο έρωτας και τα συναισθήματα δεν είναι αυτό που οι περισσότεροι νομίζουν. Δεν είναι κάτι που μπαίνει σε λίστες. Το αντιλαμβάνεστε τώρα καλύτερα αυτό, όχι θεωρητικά, αλλά πρακτικά.

Αιγόκερως

Είναι εξαιρετική στιγμή για να σταματήσετε να ασχολείστε με αυτό που νοιώθετε πως πνίγει την ψυχή σας. πρέπει οι ψυχές να απελευθερώνονται. Ο έρωτας δίνει αυτή τη λύτρωση.

Υδροχόος

Είναι σπουδαίο να νοιώθουμε δυνατά κάτι. Αυτή τη στιγμή μάλλον η καρδιά σας χτυπάει δυνατά και εσείς πρέπει να ξεκινήσετε να βαδίσετε συγχρονισμένοι στους χτύπους της.

Ιχθείς

Υπάρχει πράγματι διάθεση ρομαντισμού και μία εντελώς διαφορετική και πράγματι θετική οπτική στα πράγματα από εσάς. Η φαντασία σας είναι ελεύθερη. Προσαρμόστε την σε αυτήν την πραγματικότητα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.