Ερωτικά Μυστικά 21-10-2017

Είμαστε στην αναμονή του περάσματος του Άρη στον Ζυγό.  Αυτό θα συμβεί αύριο, αυτή τη στιγμή ο Άρης κινείται στην τελευταία και αναιρετική μοίρα της Παρθένου, σκορπώντας λίγα ρίγη επάνω στις σχέσεις. Να φοβηθείτε τον ίδιο σας τον εαυτό, θα προτείναμε. Και να προσέξετε πάρα πολύ την αυθόρμητη παρόρμηση να κάνετε μια κίνηση δραματική στις σχέσεις σας. δεν είναι καλή στιγμή για τελειωτικές αποφάσεις, ούτε για το ξεκίνημα μιας σχέσης ούτε για το τελείωμά της. Κρατήστε την ανάσα σας έτσι όπως την κρατάει ένας σκοπευτής πριν πατήσει την σκανδάλη. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ημέρα σαν προθάλαμο αποφάσεων, αλλά μην πάρετε αποφάσεις .
Όταν ο Άρης είναι στην 29η προς 30η μοίρα ενός ζωδίου, πόσο μάλλον της καρμικής Παρθένου, δίνει τάση για κυκλοθυμική δράση . Δηλαδή, αναβάλουμε, αναβάλουμε ξανά, και πάλι αναβάλουμε – και ξαφνικά κάνουμε μια κίνηση χωρίς να την σκεφτούμε καθόλου, χωρίς να μας ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Αυτό ακούγεται πολύ ρομαντικό, είναι αλήθεια ότι μπορεί να δώσει σπουδαίες ερωτικές ιστορίες για να τις διηγηθούμε αργότερα τύπου how I met your mother, αλλά, θέλετε πραγματικά να ζήσετε μια τόσο παράξενη ερωτική ιστορία;

Να κατανοήσουμε ότι η τελευταία αναιρετική μοίρα ενός ζωδίου είναι μοιραία περιοχή. Είναι εδώ που γίνονται όλα τα λάθη . Με τον Άρη στην τελευταία μοίρα της Παρθένου μπορεί να αφήσουμε από τα χέρια μας να ξεφύγουν ευκαιρίες για μόνιμες και όμορφες σχέσεις, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να βλάψουμε ανεπανόρθωτα σχέσεις που τις χτίσαμε μια ζωή . Και επιπλέον θα υπάρχει μια αύξηση βίαιων συμπεριφορών. Τα λόγια, τα νεύρα, ακόμα και η σωματική έκφραση του θυμού, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρα και χρειαζόμαστε πραγματικά αυτοσυγκράτηση για να μην βλάψουμε αυτούς που αγαπάμε. Προσέξτε λίγο, δώστε χώρο στην αγάπη . Ακόμα και η πιο δύσκολη αστρική επιρροή υποτάσσεται στην ανθρώπινη βούληση. Σήμερα αξίζει να σηκώσετε ανάστημα στον Άρη και να τον υποχρεώσετε να ησυχάσει.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.