Αστρολογικό Δελτίο Νοεμβρίου 2017

1-2 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Σκορπιό Σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Η υποστήριξη θα μπορούσε να προέλθει από την εσωτερική εργασία ή από άλλο πρόσωπο, καθώς η εμπιστοσύνη είναι χτισμένη μέσω της αυτο-αποδοχής και της αγάπης του εαυτού.
2 Νοεμβρίου – τετράγωνο Κρόνου/Χείρωνας - Το νέο επίπεδο αυτοεκτίμησης που υποστηρίζεται από τη χθεσινή διαμετακόμιση μπορεί να αμφισβητηθεί αυτή τη στιγμή, καθώς η αρχή της εξουσίας φέρνει σκληρότητα ή κριτική.

3 Νοεμβρίου - Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς –αυτή η όψη μπορεί να επικεντρωθεί στη δημιουργικότητα και τα καλλιτεχνικά ταλέντα. Αυτός είναι ένας πολύ θετικός και ειρηνικός συνδυασμός, ωραίος για διαλογισμό και βοήθεια προς τους  άλλους, και συγχώρεση εαυτού ή άλλων.

3 Νοεμβρίου - Πανσέληνος σε σχεδόν 12 ° του Ταύρου - Πληρότητα, ολοκλήρωση, καρποφορία έρχονται σε όλα τα πράγματα. Τα επιτεύγματα στους τομείς των προσωπικών οικονομικών, των ειδών πολυτελείας, των έργων που συνειδητοποιούν τη γη, των αξιών, της αυτοεκτίμησης είναι πιθανά τώρα.

3 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη - αυτή είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για να προχωρήσουμε με σημαντικές συνεργασίες που προορίζονται να διαρκέσουν πολύ καιρό. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη αντιτίθεται επίσης στον Ουρανό γύρω από την ίδια εποχή θα μπορούσε να προκαλέσει υπερδιέγερση, αντίσταση ή φόβο, καθώς προχωράμε προς τα εμπρός.

3-4 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Ζυγό Απέναντι στον Ουρανό στον Κριό - Τραύματα ή υπερδιέγερση έρχονται στην αγάπη, τα χρήματα και την αυτοεκτίμηση με αυτή τη διέλευση, ειδικά καθώς σχετίζεται με τον εαυτό έναντι της σχέσης.

9 Νοεμβρίου - Ήλιος στον Σκορπιό Εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω - Αυτή είναι μια άλλη όψη που είναι γνωστή για τη σύνδεση με άλλους με βαθιά δεσμά μέσα στην αγάπη, τις επιχειρήσεις ή άλλες μακροπρόθεσμες υποθέσεις.

11 Νοεμβρίου - Κρόνος στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό - Αυτό είναι το τελευταίο από τα τρία λαμπρά ταιριάσματα Κρόνου/Ουρανού, που δεν θα συμβούν ξανά μέχρι το 2047. Η πρώτη από τη σειρά ήταν η 24η Δεκεμβρίου 2016, η δεύτερη ήταν η 19η Μαΐου , 2017. Αυτοί οι τιτάνες που συναντώνται με αυτόν τον τρόπο φέρνουν τεράστιο δυναμικό για αρμονικές μεταβάσεις σε δραστικά βελτιωμένους τρόπους ζωής. Η σταθερότητα και η επέκταση μέσω της καινοτομίας και της τεχνολογίας υποστηρίζονται σε μεγάλο βαθμό.

13 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Δία στον Σκορπιό - αυτή η όψη υπόσχεται ένταση στην αγάπη και το χρήμα, κλίνει προς τον καλό τύπο επιρροής, αλλά υπάρχει πάντα η ευκαιρία για πρόκληση. Είναι πολύ καλή επιρροή στην αγάπη και τα χρήματα. Είναι πιθανό να φέρει ένταση, πιθανόν προς το καλύτερο, αλλά το δράμα είναι επίσης πιθανό.

13 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς - Ο τοξωτικός ιδεαλισμός θα μπορούσε να υποστεί μερικές δοκιμές με αυτή τη διέλευση . Απογοήτευση ή σύγχυση θα μπορούσε να έρθει αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει πολύ πιο αισιόδοξη ενέργεια τις επόμενες εβδομάδες που καθιστά πιθανότερο ότι ο ενθουσιασμός θα ανανεωθεί σύντομα.

16 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς - Αυτή η όψη είναι θαυμάσια για τα συναισθήματα και την οικειότητα και φέρνει ευγενικές και παραγωγικές συναισθηματικές ανακαλύψεις .

16 Νοεμβρίου - Ήλιος στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Συναισθηματικοί δεσμοί εμπιστοσύνης ευνοούνται με αυτή τη διέλευση. Η αποδοχή του εαυτού και η συνειδητοποίηση της πολυδιάστατης εμπειρίας συνδυάζονται σε τεράστια συναισθηματική δύναμη . Η συγχώρεση του εαυτού και των άλλων μπορεί να προκύψει σε τρόπους που αλλάζουν τη ζωή .

17 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Τοξότη Σε τρίγωνο με τον Άρη στο Ζυγό - αυτή η διέλευση είναι τρομερή για να φέρει σκέψεις στη δράση . Αρχίζουμε μόλις την Περίοδο Σκίασης του Προδρόμου Ερμή πριν από τη διέλευση, αλλά μερικές σημαντικές ενέργειες τελευταίας στιγμής μπορούν ακόμα να ωθηθούν.

18 Νοεμβρίου - Νέα Σελήνη στους 26 ° του Σκορπιού - Ώρα να κάνετε τον προγραμματισμό σας για τα θέματα που αφορούν τον Σκορπιό, - έρωτας, λίμπιντο, χρέη, παρελθόν, κληρονομιές. Αυτό το Νέο Φεγγάρι έχει επίσης ένα λαμπρό τρίγωνο με τον Χείρωνα που φέρνει δύναμη, ενδυνάμωση και αλληλεξάρτηση. Η σύγκρουση με τον Άρη και τον Πλούτωνα θα μπορούσε επίσης να εμφανιστεί ως μέρος της ολοκληρωμένης εικόνας.

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σηματοδοτεί ένα άλλο σημαντικό σταυροδρόμι για την ανθρωπότητα . Ο Σκορπιός κυβερνά τον θάνατο, καθώς και τον μετασχηματισμό. Ο ηγεμόνας είναι ο Πλούτωνας, ο ελληνικός θεός του Κάτω Κόσμου, το έδαφος του "ασυνείδητου".

Τι χρειάζεται να πεθάνει αυτό το μήνα πριν να ξαναγεννηθεί; Ο Σκορπιός είναι το μόνο αστρολογικό σύμβολο που έχει τρία σύμβολα - τον Σκορπιό (φυσικό), τον Αετό (ψυχολογικό) και το Φοίνικα (πνευματικό) - δείχνοντας ότι υπάρχουν τρία επίπεδα μετασχηματισμού που πρέπει να επιτευχθούν πριν να συμβεί η πραγματική μεταμόρφωση.

19 Νοεμβρίου – Άρης τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω - Αυτή η όψη που εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος στις 22 Φεβρουαρίου φέρνει την ανάγκη για μεγαλύτερη επίγνωση, καθώς πιθανότατα θα προκαλέσει άγχος και συγκρούσεις . Οι δεσμεύσεις ή οι ανεπιθύμητες απόψεις από βασικές σχέσεις πιθανότατα θα έρχονται σε σύγκρουση με την ατομική επίδοση αυτή τη στιγμή

21 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Σκορπιό σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω - Έντονη συναισθηματική ή ρομαντική εμπειρία εμφανίζονται συχνά με αυτή τη διέλευση. Επίσης συχνά δημιουργεί καταπληκτικές οικονομικές ευκαιρίες. Αν και είμαστε τεχνικά στην οπισθοδρομική σκιά του Ερμή μέχρι τώρα, οι προσεκτικές και ευέλικτες δεσμεύσεις θα μπορούσαν να εξυπηρετήσουν αυτή τη στιγμή.

22 Νοεμβρίου - Ο Ποσειδώνας γυρίζει ορθός στους Ιχθείς - Είναι μια καλή στιγμή για να γίνει πιο πρακτική και οργανωμένη η ζωή, καθιστώντας την αφηρημένη δράση ή αγάπη πιο συγκεκριμένη.

25 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Τοξότη Σε τρίγωνο με  τον Ουρανό στον Κριό - Αυτή η όψη θα μπορούσε να επιφέρει ξαφνικές βελτιώσεις στην επικοινωνία και τη μεταφορά. Παρόλο που είμαστε τεχνικά στο παράθυρο αναδρομής του Ερμή, μερικές από τις τελευταίες αγορές αυτοκινήτου ή συσκευών θα μπορούσαν να έρθουν τώρα με υπέροχους τρόπους. Συνήθως είναι σκόπιμο να λάβετε επιπλέον εγγυήσεις και να παρακολουθείτε την κάλυψη / αποδείξεις κ.λπ. και την γραφειοκρατία και τους όρους πολύ προσεκτικά σε περίπτωση που υπάρξουν ανάδρομες ενέργειες.

26 Νοεμβρίου - Αφροδίτη στο Σκορπιό Σε τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς - Οικονομική ή ρομαντική ενδυνάμωση και ενίσχυση της αυτοεκτίμησης συχνά συμβαίνουν με αυτή τη όψη.

27-28 Νοεμβρίου - Ο Ερμής στον Τοξότη σε σύνοδο με τον Κρόνο στον Τοξότη - Τα μεγάλα όνειρα μπορεί να χρειαστούν κάποια αξιοποίηση και οργάνωση τώρα. Εναλλακτικά, η σκληρή δουλειά που έγινε για να κυριαρχήσει σε διάσπαρτες προσπάθειες θα μπορούσε να ανταμειφθεί πολύ.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.