4/11/2017: Πανσέληνος στον Ταύρο

Ο Νοέμβριος έρχεται να μας χαρίσει μια πολύ εντυπωσιακή, αλλά όχι εύκολη Πανσέληνο στον Ταύρο. ο τετράγωνο της Σελήνης (θα είναι στις 11 μοίρες του Ταύρου το ολόγιομο φεγγάρι) στις 4 Νοεμβρίου ολοκληρώνει το τετράγωνό της με την Δήμητρα στον Λέοντα, προκαλώντας μια κρίση γύρω από την καλλιέργεια, τόσο σε πραγματικό επίπεδο όσο και σε συμβολικό.
Οι σκληρές ενέργειες μεταξύ της Σελήνης και της Δήμητρας μπορεί να υποδηλώνουν την ανάγκη ή την οξεία συνειδητοποίηση του τι λείπει από την ζωή μας. Η Σελήνη στον Ταύρο εστιάζεται ιδιαίτερα στην ασφάλεια, επομένως ίσως υπάρχει μια ισχυρή ώθηση να φροντίσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλο (ανεξάρτητα από το αν θέλετε ή όχι να το κάνετε). Όμως, η ένταση μεταξύ του παθιασμένου και φλογερού  Λέοντα έναντι του Βασικού Ταύρου υποδηλώνει ότι η προσπάθεια να καλλιεργηθεί κάτι – μέσα μας ή γύρω μας  - μπορεί να παραμορφωθεί λόγω έλλειψης αναγνώρισης και εκτίμησης. Αυτή είναι η αγκαλιά που απαιτεί την αναγνώριση, ή η αυταρχική μητέρα. Η αγάπη και η φροντίδα σίγουρα δεν είναι άνευ όρων. Η σύνδεση της Δήμητρας με τον κύκλο της ζωής και της απώλειας μπορεί να ενισχύσει την πρόσφυση, την προσκόλληση, καθώς οι φόβοι της απώλειας της εκτίμησης / του προβολέα ενεργοποιούνται. Τα ζητήματα τροφίμων (η πείνα που βασίζεται σε ανεκπλήρωτες ανάγκες) μπορεί επίσης να είναι προεξέχοντα.

Το φεγγάρι του Ταύρου κάνει ένα υποστηρικτικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το οποίο τονίζει μέσω τριγώνου επίσης τον Ήλιο του Σκορπιού. Ο Ποσειδώνας μπορεί να πάρει μερικά άγρια χαρακτηριστικά, αν είστε σε θέση να ξεπεράσετε τις άμεσες ανησυχίες του "όχι αρκετά". Ο Ποσειδώνας σας ενθαρρύνει να κάνετε ένα βήμα πίσω από αυτό το τέλος / αποτέλεσμα. Είναι στιγμή θαυμάτων, μπορεί να συμβεί κάποια μαγική επέκταση. Ο Ποσειδώνας διαλύει τα όρια, αλλά μόνο αν είστε σε θέση να αφήσετε την επιθυμία για άμεση ικανοποίηση. Μπορείτε να πάρετε περισσότερα, αλλά πιθανότατα δεν θα είναι αυτό που αρχικά είχατε στο νου σας.

Η Αφροδίτη (κυβερνήτης αυτής της Σελήνης) στο Ζυγό θα κάνει μια ακριβή αντίθεση με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό την ίδια μέρα. Δύο αντιρρήσεις οδηγούν πραγματικά το θέμα του συμπεράσματος. Η Αφροδίτη / Ουρανός υποδηλώνει το απροσδόκητο αποτέλεσμα ή την πλήρη αντιστροφή. Η πραγματική αξία (Ταύρος) του τι παίρνετε ή χάνετε μπορεί να αποκαλυφθεί. Δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε τα πράγματα καθαρά και ισορροπημένα. Έτσι και πάλι, υπάρχει το θέμα της αφήγησης θα έχετε ελάχιστο έλεγχο πάνω σε αυτό που φέρνει αυτή η Σελήνη, ώστε να μπορείτε να ανοίξετε τον εαυτό σας και να συνεχίσετε μέχρι να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε.
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.