Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Θα ζήσουμε λοιπόν την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας με τον Δία να περνάει από αυτόν τον Οκτώβρη έως και τον Νοέμβριο του 2018 στον Σκορπιό. Ευκαιρία να δούμε την επιρροή που αναμένεται να έχει το κάθε ζώδιο . Για να είμαστε όμως πιο ακριβείς, θα ελέγξουμε την επιρροή του Δία ανά Οίκο, μιας και μιλάμε για τομείς της ζωής που θα τους επηρεάσει με κολοσσιαίους τρόπους.
Ο Δίας στον 1ο Οίκο (Σκορπιός)

Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας από τις 11 Οκτωβρίου 2017 και μένει εκεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2018 ! Η αισιοδοξία αυξάνεται και η ζωή γίνεται υπερβολική. Τα μικρά πράγματα κερδίζουν σημασία και τα μεγάλα γίνονται μεγαλύτερα από τη ζωή. Είναι ένας καλός χρόνος όταν εξοικειωθείτε με αυτή τη νέα προοπτική. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτό το έτος, γιατί είναι αυτό που χρειάζεστε! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναλάβετε πρωτοβουλία, να ξεκινήσετε κάτι που σας αρέσει να σας ανταμείβει. Ίσως είναι η ιδανική στιγμή για να εξετάσετε την τριτοβάθμια εκπαίδευση, να ακολουθήσετε ένα δίπλωμα, ένα πτυχίο ή ακόμα και να δημοσιεύσετε μια εργασία. Αν ο Σκορπιός είναι στο 1ο σπίτι, τότε ο Δίας στον Σκορπιό θα στρέψει πιθανώς το φως σε σας, θα σας φέρει την προσοχή του κοινού, μπορεί να σας βάλει σε θέση όπου έχετε αυξήσει την πρόσβαση στην εξουσία και θα σας επιτρέψει να γίνετε όλο και πιο άνετοι με το ποιοι είστε στον κόσμο και να επεκτείνετε τους κοινωνικούς κύκλους σας.

Ο Δίας στον 2ο Οίκο (Ζυγός)

Λάβατε πρόσφατα κάποια ωραία χρηματικά ποσά ή δώρα; Αν δεν έγινε, περιμένετε να συμβεί σύντομα! Αυτή είναι μια πολύ καλή διέλευση για την επιχείρησή σας! Τα χρήματα και τα ωραία δώρα θα συνεχίσουν να ρέουν ομαλά για περίπου ένα χρόνο (εκτός αν υπάρχουν μερικοί κακοί πλανήτες / αντίθετες όψεις, μπορείτε να ρωτήσετε για αυτό!). Απλά βεβαιωθείτε ότι εξοικονομείτε μερικά από τα χρήματα που παίρνετε τώρα, αφού η κορύφωση του Δία κλονίζει τα πάντα στον κόσμο μας, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών.

Τώρα που ο Δίας βρίσκεται στον Σκορπιό, δώστε προσοχή στα θέματα των χρημάτων, η τάση για υπερβολική επέκταση είναι ισχυρή κατά τη διάρκεια αυτών των 12 μηνών (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Όταν πρόκειται για υλικά πράγματα, όλες οι ανάγκες και οι επιθυμίες τείνουν να γίνονται "πρέπει να έχω" ή "αξίζω". Ο χρόνος γίνεται πολυτέλεια, καθώς ο χρόνος εξελίσσεται και ίσως χρειαστεί να μάθετε να λέτε όχι. Δώστε προτεραιότητα αφού αξιολογήσετε τι είναι σημαντικό και πολύτιμο για εσάς.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για να κάνετε σταθερή πρόοδο με επενδύσεις και αποταμιεύσεις - να κρατήσετε αυτό που έχετε αποκτήσει - δεν είναι αυτό που κερδίζουμε αλλά αυτό που καταφέρνουμε να σώσουμε.  Αν ο Σκορπιός είναι στο 2ο σπίτι σας τότε ο Δίας στον Σκορπιό δείχνει αυξημένη δημόσια προσοχή και δημοσιότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αύξηση των οικονομικών πόρων. Μπορεί επίσης να θέλετε να παρακολουθήσετε τις δαπάνες σας επειδή ο Δίας θέλει την καλή ζωή - μπορεί να βρεθείτε να ξοδεύετε σε υπερβολές και ως αποτέλεσμα να βάζετε χρέη . Μπορεί επίσης να θέλετε να παρακολουθήσετε την πρόσληψη τροφής, ο Δίας αρέσκεται στην περίσσεια και το δεύτερο σπίτι, που κυβερνάται από τον Ταύρο, συνδέεται με την ευχαρίστηση ενός καλού γεύματος.

Ο Δίας στον 3ο Οίκο (Παρθένος)

Αν μάθετε κάτι τώρα, είναι μια καλή στιγμή για να το διερευνήσετε περαιτέρω, και ακόμη και να βρείτε έναν δάσκαλο για να αναπτύξετε την κατανόησή σας κάπως περισσότερο. Επίσης, αν γράφετε ένα βιβλίο, μια έκθεση ή άρθρα, καλός χρόνος για συγγραφή και θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε πολλά. Καλός χρόνος για να έρθετε σε επαφή και να συνδεθείτε με τα αδέλφια σας. Αναπτύξτε τους ορίζοντές σας φέτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Ανακαλύψτε την άμεση γειτονιά σας. Μάθετε μια νέα ικανότητα. Έχετε ένα πολυάσχολο έτος μπροστά με την ανάγκη να μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά. Έχετε συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες, πότε μιλήσατε για αυτά τελευταία; Γράψτε, επικοινωνήστε, τραγουδήστε-μάθετε να είστε πιο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι. Δεν είναι αυτό που σας δίνεται αλλά αυτό που κάνετε με αυτό που τελικά έχει σημασία. Περάστε χρόνο με τα αδέλφια, γραφτείτε σε μια σειρά μαθημάτων σε κάτι που σας ενδιαφέρει πάντα. Κάντε σύντομα ταξίδια, εξερευνήστε! Αν ο Σκορπιός είναι στο 3ο σπίτι, τότε ο Δίας στο Σκορπιό θα σας φέρει πιθανώς τεράστια επέκταση στη μάθηση, στην κριτική σκέψη και στην ικανότητα εφαρμογής και συμπλοκοποίησης των πληροφοριών. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα βιβλίο / blog κ.λπ.

Ο Δίας στον 4ο Οίκο (Λέων)

Πώς πηγαίνουν τα πράγματα στο σπίτι σας; Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείτε με την οικογένειά σας, και να φιλοξενήσετε μερικές οικογενειακές συγκεντρώσεις, ιδιαίτερα μεγάλες, συμπεριλαμβανομένων των παππούδων και της οικογένειας. Αν έχετε κάποιο οικονομικό πρόβλημα, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την οικογένειά σας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας βοηθήσουν αποτελεσματικά. Αυτή είναι επίσης μια ωραία στιγμή για να ομορφύνετε το σπίτι με έργα ζωγραφικής,  να κάνετε κάποιες βελτιώσεις στο σπίτι, να προσθέσετε στολίδια και ούτω καθεξής. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να θέλετε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Μπορεί επίσης να βρείτε μια νέα κατοικία εντελώς, ειδικά στο εξωτερικό. Το σπίτι, η οικογένεια και η εκτεταμένη οικογένεια γίνονται το κύριο θέμα σας στη ζωή. Το σπίτι σας μπορεί να το αισθάνεται σαν το "μεγάλο κεντρικό σταθμό ". Κάντε το ζεστό και άνετο καθώς ίσως θέλετε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο εκεί. Αυτό το έτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018), είστε η πηγή της παρηγοριάς και της άνεσης για τόσους πολλούς. Είναι ένας σπουδαίος χρόνος για να μάθετε να γνωρίζετε τον εαυτό σας πιο στενά επίσης. Ένα μεγάλο έργο για το έτος θα ήταν να δημιουργήσετε ένα οικογενειακό άλμπουμ ή δέντρο, να διερευνήσετε την καταγωγή σας ή να συνδεθείτε ξανά με τα μέλη της οικογένειας γενικότερα. Θα μπορούσατε να τοποθετήσετε μεγάλες προσδοκίες στον εαυτό σας και / ή στα μέλη της οικογένειάς σας. Να διατηρήσετε αυτά τα θέματα ρεαλιστικά και να αποφύγετε να είστε επικριτικοί σε άλλους και στον εαυτό σας.  Αν ο Σκορπιός βρίσκεται στο 4ο σπίτι, τότε βρίσκετε την ασφάλεια που βλέπετε, αλλά με τον Δία στο πολύ εσωτερικευμένο 4ο σπίτι, κατά πάσα πιθανότητα το ταξίδι σας θα είναι μέσα, για να δείτε ποιος είστε και ποιος είστε ικανός να είστε . Ο Δίας στον Σκορπιό εδώ θα μπορούσε επίσης να φέρει την επέκταση της οικογένειάς σας, ίσως προσθέτετε μερικούς ανθρώπους μέσω γάμων συγγενών.

Ο Δίας στον 5ο Οίκο (Καρκίνος)

Ο Δίας στον Σκορπιό είναι μια εξαιρετική στιγμή για την καλλιτεχνική γοητεία . Ακόμα κι αν δεν κάνετε συνήθως τέχνη / μουσική, είναι μια ωραία στιγμή να πάρετε κάποια μαθήματα, ή να δοκιμάσετε να εκφραστείτε. Προσπαθήστε να έχετε όλη τη διασκέδαση που μπορείτε να έχετε, αλλά προσέξτε να μην δαπανήσετε χρήματα για πράγματα που δεν χρειάζεστε. Ωραίος χρόνος για να βρείτε πραγματικά καλές προσφορές και παζάρια. Αυτή η διαμετακόμιση θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές σας να κερδίσετε οποιοδήποτε λαχείο, και να πάρετε πολλές εκπτώσεις ή πράγματα δωρεάν. Επίσης, στροβιλίζει τη ρομαντική σας ζωή (αν έχετε) και μπορεί να σας προσελκύσει έναν νέο σύντροφο. Αγάπη και ρομαντισμός, δημιουργικές προσπάθειες και ευχάριστα χόμπι - απλά τραγουδήστε τη ζωή! Αυτό είναι το έτος σας (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018) για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη ζωή. Βυθιστείτε πλήρως στις επιδιώξεις που τροφοδοτούν την ψυχή σας και θα είναι πανέμορφος ο χρόνος σας. Η ζωή των παιδιών μπορεί να είναι ένα μεγάλο μέρος του χρόνου σας, να μείνετε αισιόδοξοι και να εστιάσετε στο μέλλον, μην πιάσετε τον «ιστό των σημερινών διλημμάτων». Τα κανάλια επικοινωνίας, ειδικά που αφορούν τα συναισθήματα είναι και πάλι ανοιχτά. Αν ο Σκορπιός είναι στο 5ο σπίτι, τότε ο Δίας στον Σκορπιό θα μπορούσε να προωθήσει τις δημιουργίες σας στον έξω κόσμο και να σας δώσει τη δυνατότητα να ευημερήσετε από αυτές. Θα μπορούσε να φέρει διασκέδαση, ευχάριστες σχέσεις στη ζωή σας, να παρέχει ευκαιρίες για να είστε στο προσκήνιο (κυριολεκτικά) και θα μπορούσε να φέρει νέα παιδιά στην οικογένειά σας.

Ο Δίας στον 6ο Οίκο (Δίδυμος)

Ο Δίας στον Σκορπιό σας δίνει μια προώθηση στην εργασία και ελπίζουμε να κάνετε τα πράγματα πιο ευχάριστα στο χώρο εργασίας. Θα εργάζεστε σκληρά ενώ ο Δίας είναι στον Σκορπιό. Οι ανταμοιβές μπορεί να μην είναι άμεσες, αλλά γενικά θα είναι πολλές. Μερικές φορές ο Δίας μας διδάσκει μαθήματα - αυτό είναι ένα σπουδαίο έτος νέων ευκαιριών. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε το σύνολο των δεξιοτήτων σας. Η υγεία και η ζωτικότητα φαίνονται εξαιρετικές. Μην απολαύσετε υπερβολικά τα πάντα όταν πρόκειται για φαγητό. Αυτό είναι ένα σπουδαίο έτος για την ανακαίνιση του τρόπου ζωής σας, την εξεύρεση υγιεινής διατροφής κ.λπ. Κατά τη διάρκεια αυτού του κάπως πολυάσχολου έτους, είναι πιθανό να συνεργαστείτε με νέους συναδέλφους και να είστε περισσότερο προσανατολισμένοι προς την υπηρεσία από το συνηθισμένο. Προσπαθήστε να θυμηθείτε ότι χρειάζεστε επίσης χρόνο αναψυχής και αποφύγετε την υπερβολική εργασία. Αν ο Σκορπιός είναι στο 6ο σπίτι, τότε ο Δίας στον Σκορπιό 2017-2018 θα μπορούσε να είναι μια εποχή όπου είστε μαγνητικοί στους δυνατούς ανθρώπους και όπου το φως σας φωτίζει φωτεινά στη δουλειά σας. Θα μπορούσε επίσης να σας δώσει ευκαιρίες για να κάνετε μια σημαντική διαφορά στον κόσμο και να συναντήσετε άλλους που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το ταξίδι.

Ο Δίας στον 7ο Οίκο (Ταύρος)

Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε κάποιον, ο Δίας στον Σκορπιό θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε κάποιον πολύ γοητευτικό! Εάν έχετε ήδη έναν σύντροφο / σύζυγο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν αληθινά υπέροχα μεταξύ σας. κάντε ρομαντικές χειρονομίες, θα έχουν αξία. Επίσης, μια καλή στιγμή για να ασκήσετε τέχνη ή να κάνετε κάτι καλλιτεχνικό, όπως να παρακολουθήσετε μουσικές παραστάσεις ή γκαλερί τέχνης, προσπαθήστε να το κάνετε αυτό κατά προτίμηση με το ταίρι σας. Οι εταιρικές σχέσεις, οι επιχειρηματικές δραστηριότητες και τα θέματα σχέσεων γενικότερα, είναι μεγαλύτερα και πιο σημαντικά και κατά περιόδους όλα-περιμετρικά από τον Δία στον Σκορπιό. Ο καθένας έχει συμβουλές για να προσφέρει, είτε το ζητήσατε είτε όχι. Αν σας αρέσει να συναντάτε νέους ανθρώπους και να εκτίθεστε σε νέες ιδέες, αυτό είναι ένα σπουδαίο έτος. Να είστε δύσπιστοι όταν πρόκειται για ευκαιρίες που πηγαίνουν στον δρόμο σας, καθώς γνωρίζετε ότι μια γοητεία ή ένα συναίσθημα δεν είναι αρκετά καλός λόγος για να δεσμευθείτε σε μια επιχείρηση ή σχέση. Μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια έχουμε ένα χρόνο, όπου μπορούμε πραγματικά να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας, να υποδεχτούμε νέους ανθρώπους στη ζωή μας και να αισθανόμαστε εμπλουτισμένοι από τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται. Αυτό είναι επίσης ένα από αυτά τα χρόνια, όταν λαμβάνουμε περισσότερη βοήθεια από άλλους. Αν ο Σκορπιός βρίσκεται στο 7ο σπίτι τότε ο Δίας στον Σκορπιό 2017-2018 θα μπορούσε να είναι ένα έτος μαζικής επέκτασης όταν πρόκειται για τον κοινωνικό σας κύκλο, αυτή η διέλευση θα φέρει νέα ζωή / αισιοδοξία / χαρά στις φιλίες σας και τους νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Ο Δίας στον 8ο Οίκο (Κριός)

Ο Δίας στον Σκορπιό 2017-2018 μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα οικονομικά σας, ειδικά αν εργάζεστε σε τομείς τραπεζικής / επιχειρηματικής διαχείρισης. Μπορεί να σας φέρει κάποιο είδος κληρονομικότητας καθώς και να αυξήσετε τη σeξουαλική σας κίνηση. Μπορεί επίσης να σας κάνει ανυπόμονους, έτσι προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Μπορεί να σας κάνει πολύ εστιασμένους και σας δίνει μεγάλη ένταση να εργάζεστε πραγματικά σκληρά και να κάνετε τα πράγματα. Τα χρήματα, οι επενδύσεις και οι κοινοί πόροι ενθαρρύνονται. Ακολουθήστε μια λογική, συντηρητική προσέγγιση και θα βγείτε μπροστά. Αυτό δεν είναι πλουσιότατο έτος, αν και η κληρονομιά είναι πιο πιθανή φέτος από την άλλη. Οι κοινοί πόροι μπορούν επίσης να σημαίνουν ότι ο σύντροφός σας κερδίζει περισσότερα. Το μεγαλύτερο γεγονός μπορεί να είναι η ανακατασκευή του μπάνιου, απλά. Αυτό μπορεί να είναι ένα έτος γάμου, ή μια ευπρόσδεκτη ώθηση στις δραστηριότητες που ξεκινάτε. Πρέπει επίσης να μείνετε εντελώς ειλικρινείς και ανοιχτοί με τον σύντροφό σας. Υπάρχουν κάποια μυστικά που δεν μπορούμε να πούμε, όμως, αν θέλουμε να διατηρήσουμε τη σχέση. Μπορείτε να γίνετε λίγο εμμονικοί σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Είναι καιρός να προσεγγίσετε αυτά τα αναπόφευκτα ζητήματα στους φόρους ζωής, στα ενυπόθηκα δάνεια, στα δάνεια, στις επενδύσεις, στις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Τόσο η κοινή λογική όσο και η συναισθηματική λογική απαιτούνται. Αυτό μπορεί να σημαίνει να παραμερίσετε τα πράγματα που θα προτιμούσατε να κάνετε για να τακτοποιήσετε κάποια από αυτά τα πράγματα που είναι απαραίτητα. Αν ο Σκορπιός είναι στο 8ο σπίτι τότε ο Δίας στον Σκορπιό 2017-2018 θα μπορούσε να είναι μια περίοδος αύξησης της έντασης της ζωής γενικά. Σας ζητείται να κοιτάξετε μέσα σας και να θεραπεύσετε. Αυτό μπορεί επίσης να είναι μια εποχή σeξουαλικής εξερεύνησης και οι νέες σχέσεις ή οι υπάρχουσες σχέσεις γίνονται πιο εμφανείς και σημαντικές στη ζωή σας.

Ο Δίας στον 9ο Οίκο (Ιχθείς)

Ο Δίας είναι εδώ στο αρχηγείο του και αυξάνει τις πιθανότητες ταξιδιού! Τέλεια επιρροή αν σκέφτεστε να κάνετε μεγάλες διακοπές στο εξωτερικό. Επίσης μια υπέροχη στιγμή για να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας, καθώς και να κάνετε κάποιο πολύ βαθύ προβληματισμό και έρευνα . Θα ήταν μια καλή στιγμή για να αποκτήσετε ένα μεταπτυχιακό ή διδακτορικό δίπλωμα, καθώς και για εγγραφή σε μαθήματα που πάντα θέλατε. Μπορεί να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σας που παίζει το ρόλο του δασκάλου και θα είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο. Τι μεγάλες προσδοκίες σε αυτό το πολυάσχολο έτος το γεμάτες νέες εμπειρίες! Ορισμένες από τις πιο ρεαλιστικές είναι πιθανό να υλοποιηθούν φέτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Προσπαθώντας να προχωρήσετε προς μελλοντικούς και νέους στόχους, να δείτε νέες οπτικές γωνίες, το παρελθόν και οι άνετοι και οικείοι τρόποι του προσφέρουν μια τόσο εύκολη πρόσβαση. Μείνετε  πιστοί στον εαυτό σας - ακολουθήστε το μονοπάτι που σας μεταφέρει εκεί που θέλετε να φτάσετε εδώ και χρόνια. Σπέρνετε τους σπόρους για συγκομιδή αργότερα το 2018-2019. Με τον Δία στον Σκορπιό 2017-2018 είναι μια σπουδαία στιγμή για να βγείτε και να μάθετε κάτι νέο για το μέρος της ζωής που δεν υπάρχει στη γνωστή γειτονιά της καθημερινής ύπαρξής μας. Σκεφτείτε λιγότερο μεσοπρόθεσμα.

Ο Δίας στον 10ο Οίκο (Υδροχόος)Ο Δίας στον Σκορπιό 2017-2018 δημιουργεί μεγάλες πιθανότητες για προαγωγές στην καριέρα, ειδικά αν εργάζεστε πολύ σκληρά για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει. Αναμείνετε μια πολύ ευνοϊκή προώθηση. Επίσης, σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί στα μάτια των άλλων. Αν θέλετε να αλλάξετε την εργασία σας ή να ζητήσετε μια προώθηση, αυτή είναι μια καλή στιγμή. Η καριέρα, η κοινωνική θέση και οι σχέσεις με τα στελέχη της επιχείρησης είναι πρωταρχικής σημασίας φέτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Αν έχετε παίξει τα χαρτιά σας αυτή τη στιγμή, η ανταμοιβή και η αναγνώριση είναι δικά σας. Μην περιμένετε κάτι για τίποτα φέτος. Θα ανταμειφθείτε για την προσπάθεια που έχετε θέσει. Η αρνητικότητα είναι επίσης ένα "επιστρεφόμενο" στοιχείο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ασχολείστε με ζητήματα σταδιοδρομίας και αξιολογείτε τα επιτεύγματά σας, καθώς και τα πράγματα που ομαδοποιούνται  - αυτά τα ορόσημα κατά τη διάρκεια της οποίας θα αποφοιτείτε πιθανόν από το σχολείο / πανεπιστήμιο, θα γίνετε γονείς, θα παντρευτείτε, να μείνετε μόνοι για πρώτη φορά, θα είναι σημαντικά. Αυτός ο τομέας της ζωής, αστρολογικά, αντιπροσωπεύει το καλύτερο που μπορούμε να είμαστε όσον αφορά τη συμβολή στην οικογένειά μας, στην κοινότητα, στη χώρα ή στον κόσμο. Αυτό είναι το σημείο ζενίθ με βάση το ζώδιο, και θα καθορίσει την εγκόσμια επιτυχία μας, ανάβαση μας για την εταιρική σκάλα ή τη σκάλα των εμπειριών της ζωής. Είναι μια σπουδαία στιγμή να αποκομίσετε ανταμοιβές από μια σταθερή δουλειά και προσπάθεια, να δουλέψετε σταθερά προς την κατεύθυνση της επίτευξης νέων ανταμοιβών και στόχων και να βάλετε στόχους. Η σύνδεση είναι προκλητική, υπάρχουν επιπλέον απαιτήσεις που θέτετε στον εαυτό σας - κρατήστε αυτές τις προσδοκίες ρεαλιστικές. Αν ο Σκορπιός είναι στο 10ο οίκο τότε ο Δίας στον Σκορπιό θα μπορούσε να φέρει μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσετε την επιρροή σας στον κόσμο, στην κοινότητά σας ή σε παγκόσμιο επίπεδο. Ψάξτε για ευκαιρίες να μιλήσετε δημόσια.

Ο Δίας στον 11ο Οίκο (Αιγόκερως)

Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να ανθίσει (αν δεν έχει ήδη)! Μεγάλη στιγμή για να διαφημίσετε τα προϊόντα σας online και να συμμετάσχετε σε μια νέα κοινότητα ή λέσχη, συναντώντας επίσης νέους φίλους και ανθρώπους από διαφορετικό υπόβαθρο (προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί). Προσπαθήστε να είστε πιο συχνά στο διαδίκτυο, καθώς οι ευκαιρίες θα αποκαλυφθούν ψηφιακά. Προσπαθήστε επίσης να συμμετάσχετε σε online διαγωνισμούς. Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις φιλίες σας σε κάτι σταθερό χωρίς να είστε κολλημένοι, δώστε υλικά δώρα σε φίλους για να εκφράσετε την εκτίμησή σας. Οι φίλοι σας μπορούν να σας βοηθήσουν πολύ, θα σας βοηθήσουν πιθανώς χωρίς να σας ρωτήσουν. Μεγάλα σχέδια για το μέλλον! Ανακαλύψτε ξανά τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας για το μέλλον . Πρόκειται για ένα πολυάσχολο, γεμάτο περιπέτειες και αξιοθαύμαστο έτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018). Θα συναντήσετε ομάδες, φίλους και θα έχετε επανασύνδεση με τους προσωπικούς σας στόχους και φιλοδοξίες. Το μειονέκτημα κατά τη διάρκεια του Δία στον Σκορπιό μπορεί να είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλές ιδέες που σας περιμένουν να δημιουργήσετε συγκεκριμένα, πραγματικά αποτελέσματα. Η κοινωνική σας ζωή είναι πιθανό να είναι απασχολημένη τώρα. Αυτή είναι μια φυσική στιγμή για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, ίσως δημιουργώντας έναν μακροχρόνιο δεσμό. Τώρα είναι επίσης καιρός να αντιμετωπίσετε στόχους μεγάλης εμβέλειας - πενταετή σχέδια - πού θα θέλατε να δείτε τον εαυτό σας πέντε χρόνια από τώρα; Υπάρχει μεγάλη υποστήριξη για τις φιλοδοξίες σας φέτος. Πράξτε όσο προλαβαίνετε. Ο Δίας είναι ο βασιλιάς και κάθεται στο σπίτι των ονείρων. Εάν ο Σκορπιός είναι στο 11ο σπίτι, τότε εάν χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια σοφά, μπορεί να είναι ένας καταλύτης για να φέρετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Ο Δίας στον 12ο Οίκο (Τοξότης)

Με τον Δία στον Σκορπιό 2017-2018 μπορείτε να λαμβάνετε καλά νέα από μέρη που δεν περιμένετε ποτέ. Ήρθε η ώρα να επενδύσετε στον εαυτό σας ιδιωτικά και ήσυχα. Πάρτε κάποιο χρόνο για να διαλογιστείτε και να έρθετε σε επαφή με την πνευματική σας πλευρά, καθώς αυτή είναι μια πολύ πνευματική διέλευση. Μπορείτε να βρείτε έναν πνευματικό δάσκαλο που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε περαιτέρω τη μεταφυσική . Ο Δίας κυβερνά το θρησκευτικό τελετουργικό και το δωδέκατο σπίτι κυβερνά την πνευματικότητα, οπότε ίσως θα θέλατε να ανάψετε κάποια κεριά ή να δημιουργήσετε ατμοσφαιρική αλλαγή κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας, που θα σας βοηθούσε να φτάσετε σε βαθύτερες σκέψεις . Ένας φύλακας άγγελος που βλέπει πάνω σας, τι θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο; Μείνετε επικεντρωμένοι σε αυτή την ασημένια επένδυση, γιατί ανεξάρτητα από το τι φέρνει το έτος, υπάρχει πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός είναι ο χρόνος για να ανακαλύψετε εκ νέου τη δική σας εσωτερική λειτουργία, να δώσετε προσοχή στα όνειρά σας, να μάθετε διαλογισμό ή απλά να ξεφύγετε σε ένα ήσυχο μέρος για να σκεφτείτε τη ζωή. Οι προσπάθειες να επιβληθεί ένα αποτέλεσμα δεν ευνοούνται, μάθετε να εμπιστεύεστε επίσης την μοίρα, δεν μπορείτε να σταματήσετε την αναβολή του αναπόφευκτου. Φυτεύστε έναν σπόρο για κάτι που θα αναπτυχθεί με τα χρόνια, είτε πρόκειται για δέντρο, για δεσμό, για μωρό ή για εκπαιδευτικό τίτλο. Αρχίζοντας στις 9 Νοεμβρίου 2018 ο Δίας θα είναι στο 12ο σπίτι σας για ένα χρόνο, και η ανάπτυξη για όποια σπορά είναι εγγυημένη. Ο ρόλος του Δία είναι να επεκταθεί. εξαρτάται από εσάς να βλάψετε κάτι που θέλετε να επεκτείνετε. Αυτό το έτος (Οκτώβριος 2017-Νοέμβριος 2018), είναι πιο πιθανό να έχετε εκπληκτικές ευκαιρίες  ξαφνικές - είστε έτοιμοι να τις καταλάβετε; Η τύχη συμβαίνει όταν η ευκαιρία συναντά την ετοιμότητα. Ο Δίας στον Σκορπιό στο 12ο σπίτι σας ωθεί προς τα μέσα στο υποσυνείδητό σας και σας ζητά να κοιτάξετε όλα τα πράγματα που κρύβετε από τον κόσμο και από τον εαυτό σας. Ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί επίσης μια εποχή βαθιάς σύνδεσης στον πνευματικό κόσμο, οι πνευματικές σας ικανότητες θα είναι σε όλες τις εποχές υψηλές!
Loading...
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
Από το Blogger.