Αστρολογικό Δελτίο 20-10-2017

Τα συναισθήματα θα παίξουν έντονο ρόλο σήμερα. Η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και φέρνει στην επιφάνεια ορισμένα συναισθήματα που είχαν μείνει κρυφά, στόχους τους οποίους ίσως είχαμε αφήσει μέσα μας και μας φέρει πιο κοντά με τον δυναμισμό μας. Είναι μία στιγμή κατά την οποία αξιοποιούμε ένα μυστήριο το οποίο μας περιβάλλει και ταυτόχρονα είμαστε πιο εχέμυθοι, κρατώντας κρυφά τα σχέδιά μας και την στρατηγική μας.
Διάλλειμα από σημαντικές υποχρεώσεις, αλλά μεγαλύτερη κοινωνικότητα μας δίνει η σύνοδοςΣελήνης-Ερμή. Έχουμε όρεξη για συζήτηση, αλλά σε ένα χαλαρό και ξεκουραστικό επίπεδο, στρεφόμαστε στις μικρές χαρές της ζωής. Αυτή η όψη συνδυάζεται όμορφα με την σύνοδο Σελήνης-Δία, χάρις την οποία εμφανιζόμαστε πιο περιπετειώδεις, ευχάριστοι και διασκεδαστικοί. Με αυτές τις δύο συνόδους, είναι προφανές πως πρέπει να επιδιώξουμε ένα διάλλειμα από υποχρεώσεις.
Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να δείτε την θετική πλευρά των πραγμάτων. Οι Κριοί είσαστε πιο χαλαροί. οι Ζυγοί είσαστε αισιόδοξοι. Οι Καρκίνοι έχετε ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Οι Αιγόκεροι βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά. Για να είστε σίγουροι για τις κινήσεις σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είναι κατάλληλη ώρα να διεκδικήσετε ένα διάλλειμα. Οι δίδυμοι είσαστε πολύ ευφάνταστοι. Οι Τοξότες ξαναβρίσκετε πιο δυναμικά την θετική σας διάθεση. Οι Παρθένοι θέλετε χαλαρές καταστάσεις. Οι Ιχθείς μπορείτε να περάσετε στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα . Για να αυξήσετε την επιτυχία στον τομέα σας, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί επιλέγετε πιο ήρεμες καταστάσεις. Οι Υδροχόοι παίρνετε τον χρόνο σας. Οι λέοντες είστε πιο ξεκούραστοι σε σχέση με το τελευταίο διάστημα. Οι Ταύροι αποφύγετε σημαντικές ευθύνες . Οι Σκορπιοί επενδύστε την διαισθητικότητά σας. Για να γνωρίζετε ακριβώς τι επιφυλάσσει η ημέρα, καλέστε τώρα από σταθερό ή κινητό στο 14850.
Πλανήτης
Όψη
Πλανήτης
Ήλιος
Σελήνη
Ήλιος
Σύνοδος
Ερμής
Ήλιος
Σύνοδος
Δίας
Ήλιος
Εξάγωνο
Κρόνος
Ήλιος
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Σύνοδος
Ερμής
Σελήνη
Σύνοδος
Δίας
Σελήνη
Αντίθεση
Ουρανός
Σελήνη
Τρίγωνο
Ποσειδών
Ερμής
Σύνοδος
Δίας
Ερμής
Αντίθεση
Ουρανός
Ερμής
Τρίγωνο
Ποσειδών
Αφροδίτη
Σύνοδος
Αρης
Αρης
Τετράγωνο
Κρόνος
Δίας
Αντίθεση
Ουρανός
Κρόνος
Τρίγωνο
Ουρανός
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.