Ερωτική Σελήνη 20-10-2017

Ο ερωτικός, βαθιά διαισθητικός, αλλά και γεμάτος πόζα, δράμα και εξάρσεις της λίμπιντο Σκορπιός έχει ανοίξει την αγκαλιά του στην μικρούλα, τοσοδούλα Σελήνη, που είναι αφανής ακόμα, καθώς τώρα μόλις γεννήθηκε! Μια Σελήνη που συμμετέχει στην μεγαλειώδη σύνοδο η οποία αρχίζει να σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιος (από τον Ζυγό ακόμα βέβαια, αλλά στις τελευταίες μοίρες) με τον Ερμή και τον Δία από τον Σκορπιό. Μισό λεπτό: σύνοδος Ήλιου – Σελήνης – Ερμή – Δία; Αυτό το λέμε συζυγία και είναι απλά εκρηκτικό γεγονός!
Κι όμως, θα το ζήσουμε. Και θα το ευχαριστηθούμε. Ο Σκορπιός και ο Ζυγός, τα δύο ζώδια που φιλοξενούν την συζυγία δίνουν ένα παράξενο υπόβαθρο, αέρινες τάσεις φλερτ από τον Ζυγό με αβυσσαλέες νότες πάθους από τον Σκορπιό. Και ύψος, και βάθος, χωρίς ισορροπία, όλα χύμα, τέλεια!

Η Σελήνη και ο Ήλιος, τα δυο μεγάλα φώτα, κρατάνε ακόμα την σύνοδό τους από την φάση της Νέας Σελήνης και έτσι εναρμονίζεται το Εγώ – Ήλιος – με το συναίσθημα – Σελήνη. Και αυτός ο συνδυασμός εναρμονίζεται αλυσιδωτά με τον αποκαλυπτικό, οξυδερκή Ερμή και τον γενναιόδωρο Δία! Η ημέρα μοιάζει με ταινία ερωτικής φαντασίας που ξεπερνάει κάθε όριο.

Τι να περιμένουμε από αυτό το εκρηκτικό σκηνικό; Ακραίες επιρροές, οπωσδήποτε. Το πάθος είναι κυρίαρχο, αλλά έχουμε καλή επικοινωνία με τον βαθύτερο εαυτό μας αλλά και με τους άλλους γύρω μας. μας έλκουν παράξενοι, λίγο σκοτεινοί έρωτες, θέλουμε να ζήσουμε κάτι σκιερό, κάτι που να αξίζει να το κρατήσουμε σαν πανάκριβο μυστικό στην ψυχή μα ς- ή από την άλλη μεριά, αξίζει να το συζητήσουμε, θέλουμε κάτι αξιόλογο!

Η ημέρα δίνει και ένα πολύ καλό πλαίσιο για επανασυνδέσεις. Αν κάποια σχέση έχει ραγίσει, έρχεται η μαγική συγκολλητική συζυγία να εξαφανίσει τις ρωγμές! Τολμήστε να κλείσετε ένα ραντεβού επανασύνδεσης, το έλεος των μεγάλων παικτών του ηλιακού μας συστήματος θα σας χαρίσει την αγάπη που ζητάτε.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.