Ερωτοσκόπιο 20-10-2017

Η ημέρα φέρνει συναισθήματα στην επιφάνεια. Η Σελήνη διανύει μια μέρα στον μαγνητικό Σκορπιό. Επιθυμίες που κρατούσαμε μέσα μας θα κάνουν την εμφάνισή τους, είναι μία πάρα πολύ καλή στιγμή να εξωτερικεύσουμε αυτό που νοιώθουμε. Παρόλα αυτά θα επιμένουμε να κρατάμε την διακριτικότητά μας και έναν χαρακτήρα μυστήριο και αινιγματικό. Αυτό θα συνοδευτεί από μία τάση να μην αποκαλύπτουμε εύκολα τα σχέδιά μας. Ταυτόχρονα, είμαστε πιο δυναμικοί και ιδιαίτερα διαισθητικοί.
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή προσδίδει μία ευχάριστη νότα στην ημέρα. Θα εκτιμήσουμε τα μικρά πράγματα στην αισθηματική μας ζωή . Δεν είμαστε έτοιμοι για μεγάλες κινήσεις, όμως θα δούμε με πολύ θετικό μάτι κάποια πιο κοντινή επαφή με το πρόσωπο που μας αφορά. Έχουμε την τάση να συζητάμε για ζητήματα ίσως ασήμαντα και επιθυμούμε να ξεκουραστούμε.

Με την σύνοδο της Σελήνης με τον Δία έχουμε μία άλλη πτυχή της ημέρας, κατά την οποία επιδιώκουμε να ζήσουμε την ερωτική περιπέτεια . Η διάθεσή μας είναι θετική και θέλουμε να κάνουμε έντονες κινήσεις, ζώντας έντονες καταστάσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι μπορείτε να δείτε τα πράγματα πιο απλά σήμερα. Οι Κριοί μην αγχώνεστε για το μέλλον . Οι Ζυγοί επιλέξτε να περάσετε πιο γαλήνιες στιγμές. Οι Καρκίνοι εμπνέεται ένα μυστήριο. Οι Αιγόκεροι βλέπετε την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς κάνετε κινήσεις που φαίνονται απλές, αλλά είναι ουσιαστικές. Οι Δίδυμοι έχετε μια πιο χαλαρή στάση. Οι τοξότες είστε πιο παρορμητικοί. Οι Παρθένοι χαλαρώνετε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι Ιχθείς είστε πιο άνετοι και σίγουροι.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε μία πιο ιδιαίτερη εμφάνιση σήμερα. Οι Υδροχόοι είστε γοητευτικοί. Οι λέοντες κάνετε κινήσεις διαφορετικές. Οι Ταύροι είστε ερωτικοί. Οι Σκορπιοί έχετε ένα μυστήριο που μαγνητίζει.


Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.