Φλερτ με τα Άστρα 20-10-2017

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή, μιας και έχουμε συζυγία του Ήλιου, της Σελήνης, του Δία και του Ερμή στον Σκορπιό, ένα αστρικό γεγονός το οποίο θα μας επηρεάσει θετικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται να αφυπνίσει τη ρομαντική μας διάθεση και την αίσθηση του ερωτισμού μας, ακόμη και όταν τα πράγματα μπορεί να φαίνονται δύσκολα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα διατηρήσουμε μια θετική ματιά απέναντι στις δυσκολίες μας και θα καταφέρουμε με μεγάλη ευκολία να νικήσουμε τις δυνάμεις που αισθανόμαστε πως προσπαθούν να μας καθυποτάξουν. η ελπιδοφόρα αύρα μας θα είναι ένα σημαντικό στοιχείο για εμάς σήμερα, μιας και θα αποτελέσει μια από τις βασικότερες κινητήριες δυνάμεις, η οποία θα μας οδηγήσει στην αναζήτηση της ευτυχίας μας.
Να στείλω;

Εννοείται! Μιλάμε για εξαιρετικά τυχερή ημέρα και θα ήταν αμαρτία να μην επιχειρήσουμε έστω να επικοινωνήσουμε με το άτομο το οποίο μας ενδιαφέρει ερωτικά.

Να κάνω πολλαπλό παιχνίδι κι ό,τι κάτσει;

Κι αυτό εννοείται πως γίνεται. Η γοητεία μας αυξάνεται όσο προχωράει η ημέρα και το ίδιο και η τύχη μας. Θα φτάσουμε στο σημείο που θα γίνουμε απολύτως ακαταμάχητες.

Να βάλω τα μεταξωτά και όπου πάει;

Η ημέρα φωνάζει για χρώμα, στυλ και κέφι! Η θετική μας αύρα θα είναι το στοιχείο το οποίο θα καθοδηγήσει το στυλ μας σήμερα με ανοιχτά χρώματα και προβολή της καλής μας διάθεσης.

Μήπως να το πάρω αλλιώς;

Κι αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι, μιας και οι πλανήτες είναι απίστευτα καλοί και συγχωρητικοί μαζί μας. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα βέβαια, αλλά θα είναι σχεδόν ασήμαντα.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.