Ερωτικά Μυστικά των Άστρων 20-10-2017

Η σημερινή πλανητική ενέργεια είναι τρομερά παθιασμένη, με τον Σκορπιό να φιλοξενεί Δία, Ερμή και Σελήνη και μάλιστα σε σύνοδο, ενώ στην ίδια σύνοδο μετέχει και ο Ήλιος από τις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και λίγο πριν εισέλθει και αυτός στα σκοτεινά ύδατα της δυνατής, καρμικής χώρας του Σκορπιού. Πάθος και έξαρση της λίμπιντο, ανάγκη ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε μυστικά αλλά και να τα αποκαλύψουμε, δημιουργούν ένα σκέτο film noir ερωτικής χορογραφίας!
Πρέπει να ξέρουμε ότι και η  Αφροδίτη τρέχει επίσης να βρεθεί σε σύμπλεγμα με τον Δία. Αυτή η όψη θα είναι απόλυτα ενεργή από την επερχόμενη πανσέληνο και μετά, γι 'αυτό θα την συζητήσουμε τότε. Ορισμένες από τις πιο ευαίσθητες σε αυτές τις ενέργειες ψυχές, όμως, μπορεί να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται τις επιρροές που έρχονται ήδη καταπάνω μας...

Λόγω του ότι ο Ερμής κινείται επίσης προς ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς αρχίζει να δονείται πολύ παράξενα η ψυχή μας… Η μαγεία του σeξ, η μαγεία των ονείρων, τα αστρικά ταξίδια και παρόμοια είδη μαγείας θα είναι ιδιαίτερα ισχυρά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η διαίσθηση και η φαντασία θα είναι πολύ δυνατές και παραγωγικές και θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον δρόμο σας στην υδάτινη ομίχλη των συναισθημάτων. Αυτό το κλίμα θα υποστηρίξει τις τέχνες και τους καλλιτέχνες όλων των ειδών, αλλά βέβαια και τους ερωτευμένους.
Loading...
featuredpost/ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΓΥΝΑΙΚΑ,ΖΩΔΙΑ
featuredpost/ΕΛΛΑΔΑ,ΤΑΞΙΔΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Από το Blogger.